Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz Stigma.HC #175169 üzenetére

    Tavaly úgy voltam vele, hogy mivel a 4 nyerhető 8-as közül egy sem volt meg és mind a 4-et elfogadtam volna, így kockáztattam és vettem egy 25 ládás csomagot.
    Legjobban a lorr-nak örültem volna és utána egyformán a másik 3-nak. Végül szerencsém volt, mert kinyitottam a lorr-t és még mellé egy patriotot is. A lorr-t azóta is imádom, első 8-as nem td tankom volt amivel 2000 feletti átlagot tudtam tartani. Olyan sok csatát nem tudtam beletenni, mint terveztem az 1 év alatt, de még sor fog rá kerülni. A patriottal nagyon jól indult a kapcsolatunk, de mostanában nem megy vele igazán jól. Túl sok nagy alfás tank lett a játékban, nem mókás amikor lövök 200-at aztán kapok vissza 4-500-at. Sokkal medesebben kell vele játszani mint amikor bejött. No meg persze a 8-asok mm-jét is jó lenne ha megoldaná a wg. Lorr-ral jól el lehet lenni 10-esben is, de patriottal nem igazán.

    Skorpió, IS-3A, Defender nincs meg nekem és mindegyiket szívesen látnám a garázsomban. Lehet idén is próbára teszem a szerencsém és reménykedek benne, hogy nem E25-öt nyitok ami már van, vagy esetleg még azt sem.

Új hozzászólás Aktív témák