Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick3D

    senior tag

    válasz jano_77 #175101 üzenetére

    Hol is kezdjem :D

    A srácnak ez nem az első accja , megkéne kérdezni melyik is az első. Innen Zöme prém és freexpzett tankok tömkelege. Tehát klánosdival farmolt ki mindent szinte. Én akiket ismerek valójában 40k ~ + csatát nyomtak le és így hozzák az ilyen recenteket. Ha megnézed az elmúlt időszakban nem játszott sokat , az ilyen teljesítményt kb napi 10 max 20 csata kimeríti átlagban. Meg persze skill , OP tankokkal esetleg megfűszerezve platonnal :) Nekem biztos nem lett volna erre türelmem csak a recent miatt.

    Jó pár ilyennel találkoztam és valóban skilles állatok de a valódi accjuk 3-3,5k környékén volt. Képzeld el ha nem kéne fos tankokkal játszani :DDD Meg mondjuk 40k csata után ülnél be ilyenekbe. Milyen fasza lenne ha abba a tankba ülnél be amelyikbe csak akarsz , elég kredittel ahhoz hogy a folyamatos kaját - akármennyi prémlőszert stb... tudod finanszírozni úgy hogy csak fun és tök8 -100k vagy -200k csak a teljesítmény számít.Tovább megyek , nem kell retard random shitet nyomni csak ha odaakarsz pörkölni mert olyan aktív a klán. Naugye :U :C

    Le a kalappal de azt azért nem vágom hogy a bánatba kap Pattonben 3,5k dmgre 4k+ wéenyócat. 9es pattonel meg 5k felett. Hmm elvagyok tévedve :D Azt hittem 4k dmg az alja, Na mindegy is , itt jön képbe az amit nemrég írtam. X tankok only és ott hozni azt amit hoz lower tierben - innentől nincs megállás ;)

    Azért GG az ilyen skilles és türelmes embereknek - legalábbis a részemről.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák