Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz jr1994 #168294 üzenetére

    Nekem az maradt meg a fejemben amikor quickybaby rankedezett, megnézte a ranked lista elsőit még az előző szezonban. Akkor még a 12-es szint körül jártak a legjobbak. Daki volt az 2. vagy 3. helyen és a qb azt nézte, hogy az elsőnek kb fele annyi csatája volt, mint dakinak pedig rosszabbak voltak a mutatói is.

    Én úgy gondolom, hogy nagyon nagy mértékben befolyásolja az mm a létra tetejére való feljutáshoz szükséges csataszámot. 15v15-ös formátumban 10 csatából kb 4-re van kihatásod, a többi 6 az nem rajtad múlik és nagyon nem mindegy hogy abból a 6-ból mennyi a győztes és mennyi a vesztes csata. Vesztes csatáknál többnyire csak azért küzdesz, hogy ne ess vissza, míg győztes csatában többnyire kapsz stráfot. Megnéznék egy olyan ranked rendszert ami 7v7 formátumban menne artyk nélkül és 0 vagy csökkentett rng lenne.

    Tavaly nekem volt egy nagyon peches napom amikor 20 csatából 17 bukta volt és hiába játszottam aznap egész jól, a nap végére lejjebb voltam a listán mint amikor kezdtem. Az nagyon rossz érzés tud lenni amikor lejjebb fejezed be a napot, mint ahol elkezdted. Azt érzed, hogy hiába játszottál, jobban jártál volna ha aznap el sem indítod a játékot. :)

    Viszont hogy kicsit ellent is mondjak magamnak. Bár az mm nagy mértékben befolyásolja a szükséges csataszámot, az adott mm sorozatban már a te egyéni teljesítményed befolyásolja hogy hamarabb eléred a létra tetejét vagy több csata kell hozzá. Nekem például nem volt olyan ranked szezonom ahol ne okolhattam volna magam jogosan a gyenge játékom miatt. Mindig voltak olyan napok amikor pocsékul játszottam és ha az nem lett volna akkor sokkal hamarabb célba érek.
    Szóval ha adott egy rossz mm sok vereséggel akkor rajtad múlik hogy 200 vagy 300 csata kell hozzá, ha meg egy jó mm adott is rajtad múlik, hogy 90 vagy 150 csata kell hozzá.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák