Új hozzászólás Aktív témák

  • galervin93

    őstag

    válasz ddt500hu #156633 üzenetére

    Látom az ilyen 31 lövés 17 átütés meg hasonló arányok nem csak nálam jellemzőek... Szép kör amúgy, grat! Sokan és jól tolják ezzel a géppel, nekem is még csak első osztályom van vele. De majd jön az ász is remélhetőleg. :-)

    Közben nagy nehezen, már-már kínnak érezve a vele való játékot, de kihúztam a Panther II-vel az E 50-et. Stílszerűen olyan csatát mentem vele utolsóra (ráadásul pont a századik meccs volt vele!), hogy magam is meglepődtem!

    :))

    Ahogy írtam 100 meccs kellett, ez elég sok sajnos... A magyarázat - amellett, hogy sz*r vagyok vele, ami tény, még az 1500 sebzés se lett meg, picivel alatta maradta - : a WR, mindössze 43%! Borzasztó, így hiába a boostok, nem olyan egyszerű húzni, persze a vesztes csaták is 1000-et hoznak kb., de egy jobb nyertes meg 3000-5000 körül jellemzően, nagyon nem ugyanaz, pedig a teljesítmény hasonló, csak hát az xp-számítás csodái... Böszme nagy, nehezen gyorsul és még nehezebben fordul, hatosok is nevetve belövik, állandó motor+lánc lövések, kritikus ammo-rack érzékenység, ágyú, parancsnok, vezető, célzó valamelyike, vagy akár több is szemből érkező lövéseknél instant sérül... Nehezen játszható, a mai metában abszolút kerülendő gép... Eleinte a kisebbik 88-assal használtam, aztán a szívószállal, de nem ment vele és visszatettem az előbbit, aztán azzal sem ment, így végül mégiscsak a szívószállal nyomultam, ami ugyan lassabban tölt, de legalább a lövedék (pláne a prémium) gyorsan száll, ami nem baj, mert finoman szólva sem szereti a közelharcot ez a dög... Nagyon gyenge nyolcas gép, az utolsók között kullog sajnos, pedig lehetne nagyon jóis, ha némi mobilitást kapna.
    Lényeg a lényeg, hogy befejeztem vele, megveregetem a vállam és bontok egy sört. :DDD Mondjuk ezzel az utolsó csatával picit közelebb került a szívemhez, de egy fia könnycseppet sem fogok hullajtani érte. :D

    [ Szerkesztve ]

    Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák