Új hozzászólás Aktív témák

  • Dobi 562

    addikt

    válasz popey37 #153159 üzenetére

    Ez a 25% dolog hogy mukodik? Egyik csapat +25% atutest es sebzest kap? Tudsz adni par replay-t ahol ez megtortent? En 44K csata alatt lattam mar eleg sok dolgot, lattam totalisan buko helyzetbol csatat nyerni, volt hogy az elso 5 -6 lovesem nem talalt vagy 0 dmg critical, utana kiosztottam 6-7k damazst es nyertunk, stb...

    (#153165) Jag: nem hulyeztem le senkit. Ha hiszed, ha nem segiteni probalok. Valaha en is ugy gondolkodtam ahogy ti, engem 2k wn8-nal es 55% win rate-nel "nem engedett a WG tovabblepni". Utana szerencsere talaltam egy normalis forumot normalis emberekkel akiktol lehetett tanulni, elengedtem a konteokat es most 58-59% a win rate meg 2450 az e-penisz.

    A kerdes: hogy mukodik ez a "WG belenyul a penzert"? Mire gondolsz pontosan?

    (#153171) popey37: te az 50%-on tartas konteojanak a hivoje vagy, latom. De akkor miert vannak emberek 40%-os gyozelmi arannyal es miert vannak masok 60% folott? Rajuk nem vonatkozik az 50%? Szar napjai mindenkinek vannak, zsinorban jonnek a rossz csatak, gyenge csapattarsak, olyan palyak amiken az adott jarmuveddel nehezebben ervenyesulsz, hosszu tavon megis a jo jatekosok eltavolodnak az 50%-os gyozelmi aranytol. Az, hogy neked nem megy, ahhoz a wg-nek semmi koze. A wn8-at sem erdemes nagyon nezegetned mert azt nem veszi figyelembe, hogy hol es kibe lotted bele azt a kek vagy lila wn8--nak megfelelo sebzest. Mert ez a statodban jol fog mutatni, de ha rosszul helyezkedsz es nem a megfelelo ellenfelekbe pumpalod a skulot akkor nyilvan a csata vegeredmenyere is kisebb hatassal leszel.

    (#153131) wwenigma: az mm ugy lett megirva, hogy 50% korul probal tartani, am ezt nem manipulalassal teszi ahogy ti gondoljatok.

    Csak kivancsisagbol kerdezem, hogy szemely szerint te mit gondolsz magadrol es a teljesitmenyedrol? A te jatekbeli tudasoddal szerinted mi lenne a realis gyozelmi aranyod, amit tutira elernel ha a "WG nem nyulna bele"?

Új hozzászólás Aktív témák