Új hozzászólás Aktív témák

  • Razermazer

    őstag

    válasz dokee78 #148526 üzenetére

    Inkább, én nekem megvan legkedvencebb tankom pattint derekasan, nagyon kell tudni a gyenge pontokat mert az alaplőszer 190-es penje hmmmm, cserébe 252kredit. 50-60-ezres köröket megyek általában, nagy behemótokat inkább csak láncolom, és imára kulcsolt kézzel fohászkodom, hogy a csapattársak azt a tankot lőjék amit láncolok. Sajnos a sebessége miatt med-med harcra, ha nem olyan gyors az a med be lehe vállalni med-light harcra alkalmatlan,(löveg forgása meglenne hozzá de a testet nem tudod gyorsan ráforgatni) mert leforognak, 44km/h sebesség hát olyan uras, viszont buffolták a fordulása fickósabb.
    Olyan tisztes távolból oszt nagyon pontos a lövege, jobb mint az fv4202-nek, az papíron pontos, de játékban sose. Ha van pár med és light akivel mész előre akkor bátran lehet face to face menni, a páncélja nagyon jó.
    Azonkívül volt hogy én spotoltam vele kibújok, villantok aztán vissza. Sidescrape elengedhetetlen, vagyis egy kellemes tank megtanít hova lőj, itt nincs olyan hogy had menjen a narancssárgába is úgyis átviszi, nem itt a zöld a tuti a szuperzöld. Lánc, torony kupola, hasi lemez, fenék lemez, sebzése 250, alatta sose sebez csak felette hiszen orosz tank :DDD .
    Nagyon kell hozzá a 100%-os legénység és legalább 3 skill anélkül vért fogsz izzadni.

    [ Szerkesztve ]

    Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

Új hozzászólás Aktív témák