Új hozzászólás Aktív témák

  • 4580693

    senior tag

    Nya, az egy havi wotlanságot wows-val töltöttem el. Az igazi öreguras, nyugis játék a wothoz képest. Tegnap este megtört a jég, leginkább jano_77-nek köszönhetően. Irigylem tőle a szteroid löwét. Mivel nekem is megvan a béla, gondoltam gurulok vele egy párat, kell az xp felkiáltással.
    Első meccs Himmlesdorf. Pont nekem való, gondoltam. Ráadásul a hajók után úgy megy a béla, mint a rakéta, vissza is kell fognom, mert menten elrepül. Azt persze már nem néztem, hogy tier10-es a csata. Begyek a heavy dühöngőbe. Addig-addig fészkelődök, amíg nem kapok egy sallert egy E100-tól. Lőszerrekesz ugrik. Elkezdem javítani, persze a front vonalon, a következő pofon a halálcsillagtól jön: garázs menet. Ó, kicsit elszoktam ettől a játéktól.

    Második csata Kharkov. Ez már csak tier 9-es. Juppi, nekem való leosztás. Megyek be a főutcára. Elrejtem a tank alját majd adok egy pofontot az ellen T28 protojának. De az is beüti a tornyom. Ekkor eszmélek fel, hogy a bélának a tornyát kellene rejteni, nem a hasa szalonnáját. Ó, tiszta hülye vagyok. Kiosztok még vagy 2000 sebzést, de a túlerővel nem bírok, mert a térkép megint csak dísznek van, így nem kezdek időben visszavonulni. Az ellenfél gyors tankjai lerohannak, kétszer kapok lőszerrekeszt, a második robbantja a tornyot. Még megvárom a csata végét, aztán kikapcsolom a gamét. Többet kellene játszanom vele, vagy kevesebbet. :D Amúgy, az egy hónap kihagyás utáni játék ráébresztett, hogy nem rossz játék ez. :)

Új hozzászólás Aktív témák