Új hozzászólás Aktív témák

  • Razermazer

    őstag

    válasz Virgilius_15 #143412 üzenetére

    Gyakorlatilag ez már ha jól számolom a 4. alkalom, hogy ebben az évben a scorpion G bekerül megvételi lehetőségre, nem semmi. Volt leakciózva is, nálam is itt lenne a helye, de pont akkor nem volt lové, így marad az strv s1 amivel teljes mértékben elégedett vagyok. Elviselem ha városi pályán vagyunk, ott abszolute esélytelen, de legalább sebzek ott is ha nem is nyerünk.
    Mostanában pedig 60%-ban top tier vagyok(ez valószínűleg az új mm mert ilyen nem volt azelőtt) vele és sajnálom is a tier 6-os tankokat két vagy 1 lövés. Többször hoztam le meccset ilyen helyzetben, top gunt meg levadászták előlem az utolsó percben, de nem gond ez játék.

    Más a francia light táras ág tetszik eddig amx 12t-vel 69% vagyok, melyik irányba érdemes továbbmenni?,már úgy értem amx vagy bc majdan? érdekes lehet a tüzér ág is, amit innen lehet indítani, és egy jó kis 6-os tüzérrel nem lehet rossz, bár nem tudom nincs tapasztalat ezen téren.
    Ebből kiindulva egy lorr 40t biztos a garázsba kerül majd egyszer, gyakorlat már lesz az ilyen táras csodák kezelésében.

    Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

Új hozzászólás Aktív témák