Új hozzászólás Aktív témák

  • #77646080

    törölt tag

    "Elkezdődött a 9.20-as patch teljes körű szupertesztelése. Nézzük mit tartogatnak a fejlesztők a tarsolyukban:
    Jármű újraegyensúlyozás:
    - Most négy nemzet járművein van a hangsúly. Név szerint a japán, francia, amerikai és szovjet tankokon. A német járművek is átesnek kisebb módosításokon.
    A 2017 elején történt változtatások folytatásakép a Maus, Mäuschen és a 8,8 cm pak 43 Jagdtiger is változni fog. Ezeket a változtatásokat régebben már leközöltük, így most nem ismételjük meg a dolgokat.
    Az artyk módosítása:
    - Az önjáró lövegek finomhangolásán nem állt meg a munka a 9.18-as patch-el. A csapat kielemezte a begyűjtött adatokat és pár módosítást hajtott végre, ami javít az arty játékosok és az arty ellen játszó játékosok játékélményén is.
    - A megnövelt robbanási hatósugár gyakran megzavarta a játékosokat, mert azt hitték, az adott pozícióban biztonságban vannak az ellenséges tüzérségtől, de mégis sebződtek tőlük. Ezen helyzetek elkerülése végett finomítottunk a kábítás és a sebzés számítási mechanikáján is olyan esetekben, amikor a célpont fedezék mögött helyezkedik el.
    - Mostantól nem kell félni az artyktól, ha a fedezék, ami mögött állsz legalább 2 méter vastag és teljesen eltakarja a tankod. Ha ilyen fedezéket talál el az önjáró löveg lövedéke, nem fog többé a tankod sérülni és a legénységed sem fog elkábulni.
    - A tankok, amik kis házak vagy kerítések mögött vannak továbbra is sebződni és kábulni fognak, pont úgy, mintha nyílt terepen lennének.
    - Ha a fedezék elég vastag (vastagabb, mint 2 méter), de a fedezék nem takarja el teljesen a tankot, akkor a sebzés és kábítás mértéke attól függ, hogy a tanknak mekkora felülete van szabadon. Négy szituáció lehetséges a rendszerben, ami attól függ, hogy a tanknak maximum hány százaléka lóg ki a fedezék mögül:
    o A maximális kábítás és sebzés 25%-át kapja a jármű
    o A maximális kábítás és sebzés 50%-át kapja a jármű
    o A maximális kábítás és sebzés 75%-át kapja a jármű
    o A maximális kábítás és sebzés 100%-át kapja a jármű
    - Ezen felül a csata végi statisztikában részletesen le lesz írva, hogy összesen hány másodperc kábítást okoztál az önjáró lövegeddel.
    Új kínai TD-k
    - Kilenc új kínai TD áll készen arra, hogy megküzdjenek a csatatéren. Igen, arról a 9 járműről beszélünk, amik nemrég jelentek meg a kínai szerveren.
    A járművek statisztikáit és képeit régebben már megosztottuk.
    Új játékmód véletlen csatákban
    - Unod már a 15v15-ös csatákat? Nos, hamarosan fellélegezhetsz! A 9.20-as patchtől kezdve találkozhatsz a 30v30-as játékmóddal. Ebben a módban 60 játékos méri össze az erejét az 1,4 km x 1,4 km-es Nebelburg pályán. Ez a játékmód csak Tier X-es járművek számára lesz elérhető és a standard csaták menetét fogja követni. A cél az, hogy elfoglald az ellenséges bázist, vagy megsemmisítsd az összes ellenséges tankot. Az artyk száma le lesz limitálva maximum 4 darabra csapatonként. Hamarosan bővebb információkkal fogunk szolgálni az új játékmódról, amiben lesznek személyes küldetések, medálok és kiválósági jelek is sok más mellett.
    HD Modellek
    - 12 új jármű kap majd HD modellt.
    "

    Az aláhúzott résznek kifejezetten örülök, vártam e mód érkezését. Külön pozitívum, hogy max. 4-4 arty lehet oldalanként.

Új hozzászólás Aktív témák