Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    válasz Fücsök007 #135061 üzenetére

    Érdekes interjú. Egy potenciális (bár szerintem irreális) magyar tank ág szempontjából, az alábbi gondolatokat tartom érdekesnek:
    1) azt mondják, konzol verzión lesz egy "zsoldos" ág, amiben vegyítve lesznek az önálló ágat ki nem adó nemzetek tankjai. PC-s wotra eddig még nem került szóba, bár egy időben egy "EU" ág felmerült, de amióta van önálló cseh és svéd nem ahllottam róla
    2) lehetséges, hogy egy nemzetnek nem lesz tízes tankja, csak kihúzzák pl 7-esig? Hülyén nézne ki egy ilyen csonka ág, nem?
    3) az olaszok lényegében ugyanazzal a problémával küzdenek, mint mi: sok a másolt tank és nincs T7 felett igazi opció
    4) érdekes belegondolni, mi lenne a magyar ág spéci tulajdonsága? A franciáknak ott az autoloader, az oroszoknak a páncél, a németeknek a pontosság, a svédeknek a spéci TD mód és a kivételes gun depression, az angoloknak a lassúság ;] ,a japánoknak a HE és a superheavy lét, a kínaiaknak a nagyot ütő, de pontatlan orosz klónok. Mondjuk az amerikairól és a csehről így hirtelen nem jut eszembe kivételes jellemző, de azért általában szokott lenni egy karakterisztika, ami végig követhető az adott vonalon. Mi lenne a magyar? Automatikus zászlócsere ha a csapatunk 7-8 tankos előnyben van, hogy a vesztes oldala kerüljünk? :O
    5) pár hete valaki lehurrogott, hogy az olasz ág még sehol sincs és nincs is olyan személy, aki úgy foglalkozna velük, mint ahogy valaki a magyarral teszi. A jelek szerint erősen tévedett, az olasz ág lényegében összeállt, csak a vége kapcsán kell pár döntést meghozni, a több (nem ideális) opció között.

    Dewri: a német tankok, főleg a tigris és a KT, legendásan híresek voltak a mindennapos motorhibáikról. A löveg pontossága, a sebességváltó és a kuplung nem volt gáz, illetve ott nem tervezési hiba, anyagminőség vagy a gyártás volt a felelős, de attól még a híres német tankok ugyancsak igényelték a karbantartást.

    jut eszembe: a motor és a váltó szétválasztása lekerült a napirendről?

    [ Szerkesztve ]

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák