Új hozzászólás Aktív témák

  • jr1994

    addikt

    válasz po1son #132936 üzenetére

    Bocs rosszul fogalmaztam. A Tiger P gyenge pontjait kb bármi belövi ami szembejön vele. De mondjuk vegyünk egy T28-at. Szemből elég durva páncélja van, 200 átütés alatt kb csak a kis kupolát lehet belőni. De nem árt tudni, hogy 230+ átütéssel már szinte mindenhol be lehet lőni az alvázát, és az ágyú mellett is. Vagy egy tegnapi eset, faterom játszogatott de még kellett 3x a 2000 sebzés a küldetéshez, gondoltam leülök és 3 csata. Grillével már megvolt a sebzés de kilőttek, mondom addig E3. Beadta himmelsdorfot, mondom tök jó, irány a halál utca. Fel kellett volna tűnnie, hogy az ellen JpzE100 belőtte a hull down IS7-ünket, de kimentem én is a pofonért. Most már tudom hogy a 420-as HEAT viszi az E3 kupoláját is. Egymás után kétszer. Aztán megint az IS7 toronyfrontját. Na, szóval a lényeg hogy nem csak a gyenge pontok ismerete fontos, hanem inkább általánosan, hogy mit mivel hol tudsz belőni. Ehhez sok tapasztalat kell. Nem kell órákig a tanks.gg-t bújni, néha 1-2 keményebb tankot megnézel, aztán apránként rád ragad talán.

    (#132918) popey37 "közelharcban autotűz bekapcs és lő" hát elég baj az! Közelharcban pont az a jó, hogy a kis távolság miatt oda célzol ahova akarsz, és általában oda is megy a lövés. Amúgy megnézném ahogy közelharcban auto célzóval lősz a T32 seggére, és csodálkozol hogy richochet :U

    (#132924) adamgreen: na, Grillével az pont 20 csata ;] még nem tudom hogy lesz-e kedvem meg időm ma játszani, de ha igen, akkor legalább lesz még egy kihívás a TD15 mellett.

    (#132928) 4580693 egy hónapja barlangban laksz? :P

    [ Szerkesztve ]

    WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

Új hozzászólás Aktív témák