Új hozzászólás Aktív témák

  • Borvitéz

    csendes tag

    válasz Carasc0 #131889 üzenetére

    Idézek a WOTinfo-ról:

    TÖLTŐ legénységi képzettség

    Intuíció/Intuition (perk)

    +17% esély lőszerváltásnál a lőszercsere miatti újratöltés elkerülésére (ha két töltőn van, akkor az esély összeadódik 34%-ra). Működés részletezve: ha lőszert akarsz váltani, akár újratöltés közben, akár már betöltve, kapsz 17-34% esélyt arra, hogy a csere mindennemű büntetés nélkül történik meg, azaz töltés közben nem kell újrakezdened az egészet, illetve ha már be vagy töltve, akkor egyszerűen kicserélődik. Egy pittyenéssel és szöveggel is jelzi, hogy a perk aktiválódott. Fontos! Miután aktiválódott, egy teljes újratöltést meg kell ejteni, mielőtt újra működhetne, tehát nem lehet ezt se ész nélkül használni. Csata előtti visszaszámlálás alatt is működik (17-34% eséllyel), ha nem az elsődleges lőszert töltöd be, így olyankor egy teljes betöltést meg kell várni, mielőtt újra használhatnád.

    Érdemes:

    Viszonylag hosszú újratöltésű jármű gyakori lőszertípuscserével. Ez, ami most így eszembe jut: néhány speciálisabb arty, ami AP-t is tud megbízhatóan használni, FV TD, használható penetrációjú HEAT-tel rendelkező derpágyús tankok. Összességében még a 34% esély sem olyan, hogy az ember rábízná az életét, ritkán spórol vele az ember sok időt, amit újratöltéssel vesztegetne. Akkor érdemes megkockáztatni, ha még nem telt el sok idő az újratöltés elkezdése óta, illetve ha nem fontos, hogy a lőszer minél előbb be legyen töltve (pl. artyval önvédelemben váltasz AP-ra, amikor még viszonylag távol járnak). Éles helyzetben inkább a meggondoltságra érdemes hagyatkozni.

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Nos volt olyan csalás hogy ezt a perket kihasználva
    mindig érvényesítette a lőszertípus cserét
    ( 100 % - ra vette az esélyt a lőszercserére, nem pedig 17-34%)

    Ez volt az elvi magyarázat, tehát csak célzásra kell az idő,
    mindig be van csalva a " másik típusú " lőszer.

    Hogy ki használta, mikor, meddig, és honnan volt a csaló mod....
    Továbbá a ban hullám kiszelektálta-e - nem tudom.

Új hozzászólás Aktív témák