Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    válasz Fücsök007 #131177 üzenetére

    te magad linkelted be, ott világos, hogy mi a sorrend, minek akkor fantáziálgatni?
    Svájcról meg nincs is benne szó. Ne hagyd ki az új japán és kínai ágakat! Egy-egy patch mindegyik, vagyis összesen 6-7 hónap, ha közbe nem szúrnak be egy olyan patchet, ami az új MM-ről, fizikáról, Game mode-okról szól.
    A 10es lightok se jönnek a kövi patchben, erről meg is feledkeztem, az is legkorábban nyáron, vagyis már az is csoda lenne, ha idén megkapnánk a lengyelt.

    Hogy miért kap Izrael elsőbbséget? Mert van egy 8 milliós lakossága, amelynek összetétele sokkal kedvezőbb (sok fiatal, nem elöregedő), mint a magyar, az egy főre eső éves GDP 3x-a a magyarnak (36.000 USD vs 13.500 USD) és mert a világon, főleg Dél-Amerikában, USAban és Oroszországban hatalmas zsidó kolóniák élnek, amelyek mind létszámban mind vásárlóerőben sokszorosan felülmúlják az idegenben élő magyarokét.
    Másrészt Izraelt egyszerűbb kihozni: a második vh alatt a régióban rengeteg fura harckocsi-fejlesztés volt a sivatagi viszonyoknak megfelelően, Izraeli vonalra simán rá lehet fűzni a szövetségesek módosított harcjárműveit T6-7ig, az államalapítás után pedig nagyon erős saját fejlesztés indult meg. Sokkal tisztábban ki lehet hozni egy önálló izraeli tankot, ami ekvivalens Leo I-vel vagy a T-54-vel, mint magyar viszonylatban.

    A linked alapján úgy tűnik, jön a magyar ág, majd egyszer, de 2021 előtt tuti nem.

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák