Új hozzászólás Aktív témák

  • szallasi007

    őstag

    válasz Jag #130579 üzenetére

    Én csak azt nem értem amikor superunicom gyerek egy fillért nem költ a játékra, wot-os versenyekből tartja el az accountját és 60% körüli winrate-t csinál ha akar ha nem és átlag 3500 wn8 (ilyenkor már olyan dühös a játékra mint mi átlag játékosok mondjuk akik nem lövik meg a napi 1500 körüli wn8-at) köröket megy rossz napján, akkor ők is nekiállnak szerinted ennek wg buzizásnak?

    Akkor ezek szerint őket is monitorozzák és nekik is kedvez? Vagy őket a regisztrációkor betette a "nyertes" halmazba? Vagy ők Neo-k és ők a hiba a rendszerbe?

    Azt kéne elfogadni hogy van hová fejlődni, amit vagy rengeteg játékkal megoldasz (megtanulod melyik tankkal hová kell menni, adott mm-el szemben adott tankol hogy lehetsz eredményes stb.) vagy egyszerűen nincs időd ebbe annyit belefeccölni és ha éppen olyan napod van, akkor jó eredményt érsz el. Ha meg dekoncentrált vagy vagy esetleg agyhalott a csapatod vagy minden körben arty mágnes vagy akkor szimplán élvezed a játékot és játszol. Nem foglalkozol a statokkal, kiröhögöd ha hülyékkel vagy körülvéve és ha felidegesít akkor simán kilépsz a játékból. Nem mész még egy kört mert az úgyis jobb lesz.

    Nem vagyok ellensége az összeesküvés elméleteknek de az igazán jó játékosokat miért nem sújtja ez az "átok"? Nézd meg a top klánok játékosállományát és a "pro" streamereket. Kiborulnak ők is de nem a wg-t hibáztatják hanem azokat a játékosokat akiknek fogalmuk nincs a játékról és csak rohangálnak a pályákon mint pók a falon. Azon kéne elgondolkozni hogy a 30-40+ ezres csatával 45-48% winrate-el játszó egyének mit élveznek a játékban, mert sikerélményük az nincs.

Új hozzászólás Aktív témák