Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz emre #123801 üzenetére

    Nem csak az ér bele. A járműnevek is ott vannak ha jól megnézed. Csak gyors tesztre dobtam össze. :D
    Ezeket nyilván törölni lehet vagy szépen egymás alá rendezni tabstop-pal. A járműnevek nálam amúgy is feleslegesek mert a tank ikonok egyben járműnevek is.

    A jobb oldalon egyébként azért vannak elcsúszva az oszlopok, mert valakinek még nincsenek xvm statjai azzal a tankkal, mert nemrég vette meg és ott nincs érték. Ezt ki lehet küszöbölni ha beállítasz minden oszlophoz egy alap értéket amit akkor ír ki ha nincs érték.
    Nálad is ezért van elcsúszva pár sor.
    Célszerű ezeket használni:
    {{tdb%5d|----}}
    {{tdv%4.2f~x|-----}}
    {{xtdb%2d|--}}

    Nálam most újabb gyors próba után így néz ki:

    Az xvm skálás átlagsebzés szerintem felesleges azt majd kiveszem. A jobb oldalon meg nem tudom hogy azért vannak-e elcsúszva az oszlopok, mert megint hibás az xvm és rossz felé igazít a jobb oldalon. (Már volt ilyenre példa többször). Vagy én állítottam be valamit rosszul. Egyébként elvileg új action script miatt állítható minden mező csomó paramétere szóval tökéletesen meg lehet csinálni hogy minden oda kerüljön ahol lennie kéne, de most ennyit nem szarakodok vele. Majd ha lesz több időm. :)

    Ja a makrók listája amúgy a res_mods/shared_resources/xvm/doc/macros.txt-ben van.
    Ugyanitt a readme-en.txt-ben vannak példák a mezők formázására. Merre igazítson, mennyire kerekítsen hány karakter hosszú legyen, stb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák