Új hozzászólás Aktív témák

  • jano_77

    nagyúr

    válasz nyunyu #119957 üzenetére

    Sosem értettem - de biztos az én szegénységi bizonyítványom, hogy minek kell egy tankra periszkóp és optika egyszerre?!? Vagy állok vele a bokorban és akkor periszkóp vagy futkosok és akkor optika!? Tévedek?
    Álcafestés mióta kreditért lehet venni minden tankomon van, akkor is mikor keveset játszom vagy szabin vagyok és nem tudok játszani vagy csak naponta mondjuk duplázok, mert simán megtermelik az árát! Vki tényleg ezen spórol? :F

    Prohorovkán elmúlt napokban volt nekem is egy olyan csatám, mikor beálltam a G1-es spot bokorba, világítottam is mindenkit középen és az 1-3 soron is folyamatosan, de a top tankunk LÖWE a hátsó bokorban állt - J és K1 határán és próbált snipolni. Sokat mondjuk nem tudott lőni, mert valszeg hiába spottoltam, nem biztos hogy rájuk látott. Hiába pingeltem rá és írtam chaten, hogy mozduljon már meg és haladjon előre, mert csak tier7-es tankok vannak szemben vele, természetesen én voltam a hülye noob.

    (#119956) rlazol: kedves Laci barátom és akkor megkérdezem, hogy az új fizika mikor várható?!? (Nehogy azt írd, hogy a rebalanc és új MM-el!)

    [ Szerkesztve ]

    "egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

Új hozzászólás Aktív témák