Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    Kb 2 éve játszottam utoljára a KV-1-gyel még egy másik accomon. Most, hogy akciós lesz a TotT-ban az IS-3 ág, megvettem itt is. Eddig 20 csatát mentem vele és hát elég nagy csalódás. Nem ilyenre emlékeztem. Sokkal lassabb mint emlékeztem, 2x fordult elő hogy mire felértem Malinovkán a hegyre minden csapattársam meghalt. A páncélja sokkal gyengébb mint emlékeimben élt. Anno ha top tier voltam csak benyomtam az előrét és ledaráltam mindenkit. Most a saját tierjének többsége simán belövi alap lőszerrel is szemből. Az ágyú meg venti és célzásgyorsítóval is nagyon pontatlan. Erlenbergen 3 kockára lévő kis tankra teljesen rászűkültem és 3 lövésből 2 mellé harmadik meg láncra ment. Eddig nem értettem a sok siránkozást az OI miatt sem mert medekkel, lightokkal úgy szedtem szét ahogy akartam. A KV-1 szemből ha kicsit be van forgatva az OI-t arannyal sem lövi be, az OI viszont 1 lövéssel rekteli a KV-1-et.
    Ami viszont jó benne az az mm amiket kapok vele. 20 csatából csak 1x került +2 tierbe és a többin is többször volt top tier mint +1 tier.
    Összességében most is használható tank, saját hp-ját nem nehéz vele lesebezni, de a régi fénye megkopott, sokkal óvatosabban kell vele játszani és nem olyan élvezetes vele a játék mint régen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák