Új hozzászólás Aktív témák

  • Mister_X

    nagyúr

    Eldöntöttem, hogy veszek két prémium tankot, hogy színesebb legyen számomra a játék. Azt sajnálom, hogy nincs magas szinten brit prémium, mert arra beneveznék. A játékstílusom olyan semmilyen, vezetem amim van, de inkább a heavy tankok állnak közelebb hozzám, de ehhez hozzávenném, hogy egyes nemzetekben nem ártana legényeket képezni. Anyagi korlátok miatt egy 10k goldos T8 Heavy és egy 6k goldos medium lenne ideális - de nem vagyok én semmi jónak az elrontója.

    Ami megfogta a fantáziám, az a WZ-111, hiszen nem látni minden nap, a 110 fejlettebb ágyúja van rajta meg ilyenek. IS-6 és 112 mellett szólna, hogy ismerem a fajtájukat, nem okozna gondot a kezelésük, ellenben IS-6 orrán ott a weak spot, 112 meg lassabban tölt. Löwe, T34 és FCM50t mellett pedig az szól, hogy a legénységet képezhetem velük.

    Med téren még egy évvel ezelőtt is a Super Pershing mozgatta a fantáziám, a játékstílusa közelebb állhat hozzám, ellenben azóta van STA-, AMX CDC és egyéb medek, T-34-3 és T-54 prot. hasonló élményt adhat, mint a régi medjeim.

    Elsődlegesen az ázsiai tankokat szeretném fejleszteni, cél a kínai T10 heavy és a japán med ág (bár a heavy is brutálnak tűnik, na az nekem teljesen új).

    Kis vásárlási tanácsokat kérnék, előre is köszönöm :B

    "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Új hozzászólás Aktív témák