Új hozzászólás Aktív témák

  • jano_77

    nagyúr

    válasz jano_77 #10106 üzenetére

    Lenne még egy-két dolog:
    most mentem egy csatát is és közben is megnéztem, hogy mit látok, mit kapok és volna pár dolog, amiben segítséged, esetleg más segítségét kérném (nyunyu, virkir, Fel)
    Itt egy mentés
    1.
    Az lenne a kérdésem, hogy Bingisz korábban közölt problémájába futottam, vagyis mikor elindul a csata, akkor a kis ablakban error üzenetet ír az XVM.xc file miatt, pedig megcsináltam mindent ugyan úgy, ahogy írtátok: XVM mappán belül az xvm.xc.sample-t átneveztem xvm.xc-re, majd a korábbi XVM.conf fileomat bemásoltam az D:\GAMES\World_of_Tanks\res_mods\xvm\configs\@Default mappába, ahonnan a benne lévő @xvm.xc filet töröltem és a bemásolt configomat pedig átneveztem. Ennek ellenére sajnos nem mutatja a korábbi beállításaimet!? Mi lehet a bibi? :F
    2.
    Valamint a minimapon hogy lehet varázsolni egy egyenes vonalat - akár szaggatottal, akár pont vonallal - a lövegnek, hogy azt is mutassa?
    3.
    a tank ikonok a player panelen miért vannak tükrözve a jobb oldalon? azért mert az Error üzenet miatt nem az én beállításaimat mutatja, ebből ered ez is?!?

    Nagyon köszönöm annak aki segít :F :U

    amúgy így néz ki Vitiris feltöltött mod packja:


    Szerintem nagyon pofás lett. Ez utóbbi statisztika nézeten még van felül egy külön szűrő is, ami nem tudom hogy alapból van-e a 8.6-ban vagy Vitirisnek köszönhető-e, de nagyon jó :F

    [ Szerkesztve ]

    "egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

Új hozzászólás Aktív témák