Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Kár hogy lemaradtam a beta tesztről, de majd remélem lesz még lehetőség kipróbálni...
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
Tök jó ez a játék legalább 60-80 találó lövésem van
(#186) Flayer: ha nem nyomtál rá a jelentkezés gombra, akkor sehogy.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Az MM itt is király 7 vs 10-be nyomtuk előbb, persze ki is kaptunk..
-
h1mpi
félisten
A torpedót, hogy kell kilőni? Hiába nyomom a t betűt semmi nem történik.
-
h1mpi
félisten
Nekem a Cruiserek nagyon nem jönnek be, semmire nem jók. Nem olyanok, mint wot-ban egy med tank... inkább, mint egy lassú romboló...
-
h1mpi
félisten
válasz Flatron710 #226 üzenetére
Köszi a részletes leírást tegnap rájöttem, volt 10 torpedó találatom egy meccs alatt. Amit torpedónak gondoltam, az a battleship gyógyító funkciója volt
Én csak HE-t lövök, kicsit olyan mintha KV2-vel mennék WoT-ban, minden sérül, minden lángol
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Egy olyan mod jó lenne majd, ami mutatja a csapat által kilőtt torpedók útját a minimapon.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
a WG-nek ismét sikerült tönkretenni a játékot ezzel a sok rohadt torpedóval. Miért nem lehet olyan játékot csinálni, amiben nincs valamilyen mák faktorra épülő szar????
-
h1mpi
félisten
válasz Bad Pritt #248 üzenetére
Csatahajóval kb. 2 perc alatt halok meg átlagban... jönnek a rombolók belém verik a torpedójukat és annyi voltam... a sok idióta meg kempel hátul... ennek is az a baja, mint a WoT-nak, hogy agyatlanok játsszák és az hogy csapatjáték... vagy ez a Japán vonal egy hulladék...
Valószínű ezért nem játszottam soha csak single player gamekkel. Lehet maradnom is kellett volna azoknál...
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Kongo egy lövéssel lőtte ki 10 km-ről a full hp-s Isokaze-t... hihető... van még mit alakítani ebben a bughalmazban
-
h1mpi
félisten
Kíváncsi leszek, hogy a "lightok"itt milyenek lesznek magasabb tierben? Mert ha nem opok, akkor senki nem fog játszani velük.
Ma volt 4x-re, hogy a csatahajóval mentem és oldalról ledobtak 5 torpedót repülőről és mind az 5 telibe talált.
kb. a HP-m fele le is jött... ez valami vicc nem játék...[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
A kitiltásunk ellenére WoW chaten megbeszéltük Diarmandal a problémát (sőt még ezután szakaszozzunk is LOL). Ő belátta, hogy nem megfelelően fogalmaz én pedig megígértem, hogy nem fogok minden számomra kis dolgon kiakadni, viszont ami szerintem nem igazságos vagy hibának tartok, ezután is be fogom írni, hisz erről szól a fórum. Viszont Téged is kérlek, hogy a cinikus és néhol bántó (ügyesen elrejtett személyeskedő) stílusodon csiszolni szíveskedj. Köszi
-
h1mpi
félisten
A Myogi után a Kongo már jobb? Mert ezzel a három ágyúval és ezzel a töltési idővel elég nehéz megbarátkozni.
-
h1mpi
félisten
Valaki mondja már meg mit csinálok rosszul? Adott a Kongo megyek full hp-val foglalni, majd jön 20 másodpercen belül 2 raj torpedós gép levágják mellém a 10 torpedójukat én meg eldurranok full hp-ról...
-
h1mpi
félisten
válasz Bad Pritt #302 üzenetére
Mondom nem a vízből kilőtt torpedók zavarnak, mert azt el lehet kerülni egy kis rutinnal, hanem, amikor levágja mellém a repülő 100-200 m-re és fordulni se tudok, mert nem reagál a hajó ennyi idő alatt. Persze ez nem a csata elejére jellemző, hanem inkább a vége felé, amikor mennék a free dmg-re (anyahajó)
(#304) HáGé:Biztos van nálam is user error bőven, de nekem annyira nem fekszik, hogy a csatahajóval egész meccs alatt hátul kempeljek. A másik meg, hogy 15-20 km-ről annyira pontatlan, hogy az valami elképesztő. Lehet még stock vagy nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Én még egy dolgot észrevettem, sokkal gyorsabban kanyarodik a hajó autópilótával, mintha kézi vezérléssel csinálnád. Legalább 2x gyorsabban.
-
h1mpi
félisten
Ez a Kongo micsoda? Konkrétan eddig a legpontatlanabb és a leghasználhatatlanabb hajó a játékban.
Alig sebez és olyan pontatlan, hogy az valami elképesztő. Az 5 km-re lévő hajót nem találta el egy teljes ágyútűzből. Ha meg eltalálja AP-val 300-400!-at sebez?!! Lehet nem weak spotot lövök?
Ismét jó nemzettel kezdtem... még jó, hogy ez csak teszt a hajamat tépném ki élesben. Megyek is át USA-ra...A tier6 milyen ebből, mert, ha az is ilyen, akkor eladom a francba... pedig már ki is fulloztam, szóval még a stock állapotra se lehet hivatkozni.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Én a Kuma-nál befejeztem a Japán közepes vonalat... Mihaszna egy semmi az Amerikaiak megeszik reggelire. El is kezdem az USA cruiser ágat.
-
h1mpi
félisten
Segítsetek:
- hol tudom megnézni engem ki lőtt ki?
- hol tudom megnézni én kiket lőttem ki?Csata közben vagy csata után is érdekel.
-
h1mpi
félisten
Vannak érdekes dolgok:
Megvettem a Minakeze után a Mutsuki-t. Döbbentem veszem észre, hogy a kifejlesztett Minekaze nagyságrendekkel jobb, mint a stock Mutsuki. Sőt miután kifulloztad a Mutsukit, akkor is sokkal lassabban tölti a torpedókat és annyival jobb, hogy +2K dmg a max. Semmiben nem ad többet. Ez azért elég vicces....
A Minekaze (1.3 rounds/min) dpm-je 2x több, mint a Mutsikié (0.6 round/min). Itt valamit nem jól állítottak be...Fully electric lifestyle!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Robotporszívók
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- További aktív témák...
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest