Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szoke1982
senior tag
Na jönnek a tesztek [lGN Teszt ]
Amúgy nem igaz , hogy nem lehet kapni dobozos verziót, jah és az csak fém tok +bónusz , és úgy 32ezer ugyan úgy, hát akkor marad a deluxe verza PS store abba legalább benne van a season pass stb is.. -
-
Rigormortiis
veterán
Amint hazaérek, már töltöm is le
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Deck
titán
Úgy néz ki: 16 Main és 30 Side Mission van.
Max level-t tud valaki?
PS5
-
Kai_Rong
senior tag
16+30 = 46, hogy mik vannak
[Redditen már van aki végignyomta a játékot]
A sub missionök full Nioh style-ban mennek, szóval bossfightok, main missionök pályarészei, stb. A játék tehát fixen rövidebb lesz, mint a Nioh 2, mert a számok szintjén 40%-kal kevesebb a content benne.A user elmondása szerint azért szerencsére nehezedik majd a játék, lesznek erősebb skillcheck bossok, nem lesz mindenki ennyire pushover, mint a kezdő két pályán. Loot rarity majd az NG+ módban fog nőni.
A max level a Nioh alapján szerintem 250 így az elején, aztán majd folyamatosan emelkedik a DLC-kkel.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
-
Moby
addikt
XBOX-on már megy, deeeeee tökre nem értem, ami történik.
Látszólag mindenem megvan, meg olyan, mintha onnan folytatná, ahol a demot abbahagytam (amikor vége lett a demonak, semmit nem tudtam azóta továbbjátszani), de olyan, mintha a második küldi újrakezdődött volna. Minden item újra a helyén van, az összes battleflag hely üres, stb.
Ami szintén nem oké, hogy így az achvimentek is kimaradtak. Gondolom az első bossért is járna, de így az sincs meg. Szóval egyelőre még nem tudom mennyire jó ötlet a demoprogresszt folytatni.
Egyébként eddig az xboxos végleges verzában sincs már szaggatás., legalábbis eddig nem volt, meg a megállás sem. -
Moby
addikt
Szerintem én inkább újrakezdem.
-
-
Rigormortiis
veterán
Van ebben is multiplayer, mint a Nioh-ban?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Rigormortiis #273 üzenetére
Igen, PvP (invading) és coop is van. Meg a szokásos segítő behívás, mint a Soulsokban.
-
Moby
addikt
Hát nem, nem adta be. Úgy sem, hogy újrakezdtem...Ez nagyon fincsi lesz így...
-
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Bad Pritt #279 üzenetére
A kínai írásjegy (卧) helyes kiejtése wò, ò-val, ami magyarul leginkább egy lecsapott hangsúllyal ejtett o-ra hajaz. Szó szerint a játék címe rejtett sárkányt jelent, átvitt értelemben pedig azokra a szerencsétlenül járt kínai császárokra alkalmazták, akik valamilyen oknál fogva rejtőzködni kényszerültek (lázadás az uralkodóház ellen és egyéb finomságok).
Szerintem a wulong / wolong mix abból fakad, hogy készülőben van a Nyugati utazás című középkori kínai "fantasy" regényt feldolgozó Wukong (ami a főszereplő majom, Sun Wukong neve), illetve maga a wulong szóösszetétellel gyakrabban találkozni, mert azt jelenti, hogy fekete sárkány, és van egy ilyen nevű teafajta is
-
S e t h
nagyúr
Csak sikerült a kísérőm oath szintjét feltornászni 10-re( az a farmolás már kicsit sok volt), meg is érkezett a szett lándzsástól, bár már korábban is olvastam, hogy heavy, szóval elraktam későbbre.
A lándzsa move setje sem nyűgözött le, még mindig az első boss kalapácsával nyomom, mert a terület alapú egyik támadása eléggé begyere.
Egyébként érdekes volt a demo, mert az első boss vért izzadós, a másik kettő meg kb. mini boss feelingű a körülöttünk ugráló támogató karakter miatt.
Játék is letöltődött, ahogy látom a pre order bonusok is nehéz páncélok, öröm a köbön, nem lett volna rossz egy light is.
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Az egyik kedvenc gamer youtuberem is kijött egy szösszenettel, ő kedveltette meg velem a soulslike stílust, meglepne ha lehúzná.
-
-
Bad Pritt
félisten
Ő nagyon jó abból a szempontból, hogy mindenről is csinál videót általában, végigjátszás, 100% végigjátszás, tippek, trükkök, buildek. Nem egy eszelősen ügyes, egy szál tangában lvl1 leverek mindent játékos, de elég szépen el szokott mélyülni ezekben a címekben.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
addikt
válasz Bad Pritt #288 üzenetére
"tippek, trükkök, buildek"
Pont ez az ami nekem kell. Az első bosshoz is végig kellett néznem néhány videót, hogy megértsem normálisan a harc lényegét. Azért, mert egyrészt nem vagyok otthon ebben a stílusban. Másrészt meg sok videóban marhára nem magyarázzák el normálisan.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Bad Pritt
félisten
Én anno a Nioh-t a Complete Editionnel kezdtem és Cowboy meg Fextra tematikus videói sokat segítettek, meg legutóbb az Elden Ringnél láttam, hogy nagyon sok embernek jöttek jól az anyagaik, velük szerintem nem nagyon lehet mellémenni.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
S e t h
nagyúr
Ahogy Bad Pritt is írta, ő nem az a virtuóz, aki csukott szemmel, háttal ver le mindenkit, de egyébként ügyes és ami a fő, olyan tartalmat oszt meg, ami rengeteg segítséget nyújt. Egyik nap olvastam egy videója alatt egy 70 éves gamer kommentjét, aki megköszönte neki, hogy átsegítette a sok nehézségen és neki köszönhetően játszik még ma is.
Nem lepne meg ha rövidesen jelentkezne best item, weapon, armor early on videóval és komplett, mindenre kiterjedő végigjátszással is.
-
Deck
titán
Kíváncsi leszek meddig fog lekötni a játék mielőtt visszamegyek Nioh-zni
PS5
-
Rigormortiis
veterán
Hajjajj, megjött az Elden Ring is. Nem tudom, melyik satuba lógassam bele először a heréimet
-
Imilenni
addikt
GamePassosok: Tegyétek át a windowst Új-Zélandra (régiót), akkor már tolhatjátok.
Szerk.: Elkezdett nálam frissíteni[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
Bad Pritt
félisten
Végignéztem a videóját, nagyjából ugyanazt mondja el, mint mindenki más, sok lehetőség, jó harcrendszer, sok könnyítés, gyenge enemy variety és level design.
Viszont ez a flickering, ami végigkíséri a videót valami eszement idegesítő, nem vagyok egy külsőségekre finnyás típus, de én így biztos nem játszanám PC-n.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
S e t h
nagyúr
válasz Bad Pritt #297 üzenetére
Pc-s vonal eléggé csalódásnak néz ki az eddigi reakciók alapján, de ami engem még meglepett, hogy bár olvastam miszerint a ps5 verzió a legfluidabb, de még így is fura volt, hogy kipróbáltam ps5-ön és xboxon is, és boxon az első 10 percben kétszer produkált olyan akadást, hogy azt hittem a one s-t hagyta a tévére kötve a kislányom.
Nioh és Sekiro fanként egyrészt örülök a játéknak, de a diverzitás hiánya, rövidebb játékidő miatt kissé én is csalódott vagyok, az Elden ring elég magasra tette egy éve a lécet, azzal együtt is, hogy annyi bosst felhasználtak újra.
Számomra nosztalgikus ereje van a romance of the three kingdoms érának, el sem hiszem, hogy a korszak meghatározó alakjai, mint followerek csatlakoznak a harchoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PS5 Slim (garanciás)
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest