Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
Sziasztok!
Van egy modemünk, ami Wifis, a UPC-től kaptuk, szóval vezeték nélkül is adja tovább a jelet házban. De sajnos az emeleten elég gyenge a jel. Van egy TPLINK TL-WR740N routerem is még plusszban, ezt be lehetne állítani arra, hogy a UPC-s modem jelét felerősítse? Betenném mondjuk a lépcsőhöz, hogy hátha úgy az emeleten erősebb lenne a jel. Van ezekben ilyen funkció? Ha igen, mi a neve, mert én a kézikönyvben nem nagyon láttam, de lehet csak azért mert nem tudom mit kéne pontosan keresni.
-
Chrystall
senior tag
A minap kint kirándultam a városunk mellett a dombokon, és onnan jól látszik a helyi Tesco, ami talán lehetett úgy 800m-re, de lehet volt 1 km-re is. A telóm érdekes módon olyan messziről befogta a Tesco Hotspot jelét. Nem tudjátok mivel lehet ilyen nagy hatótávú wifi hálózati jelet generálni? A modellquadkopterem repülési távját szeretném növelni, és ez az eset most gondolkodóba ejtett. A Tescoban hogy van ez megoldva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Háztartási gépek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Öregszem
- Autós topik
- További aktív témák...
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Samsung s22 garanciás
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700KF - Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 11 Pro LTE !
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest