Új hozzászólás Aktív témák

  • mrlt

    tag

    Üdv!

    Nem tudom mennyire illik ide, de egy egzotikus wifi problémával fordulnék hozzátok.
    Ha a laptopomon elindítok egy játékot (pl. UT3), akkor az történik hogy a wifi adapter lekapcsolódik a netről, aztán egyből jelzi hogy új hálózatok érhetők el -többek közt a sajátom is- de nem csatlakozik vissza. Amint a játékot bezárom szó nélkül visszamegy a hálózatra. COD:MW3 alatt a menüben még van net, de pályán kb. 3 másodpercet töltök lagolva, majd kivág lost connection-el. Kábellel összekötve semmi gond nincs tehát a routerre nem gyanakszok. A Win7 friss, laptop gyári lemezéről vannak fent a driverek.
    Pár napja kezdett el így szórakozni, kikapcsoltam minden wifi adapterre vonatkozó energiagazdálkodást, beállítottam fix ip-t, letiltottam a vezetékes adaptert, nem segített.
    Vírusra gyanakodtam először, azért telepítettem újra gépet. Több helyen utánakerestem már a problémának de megoldást nem találtam. Én arra gondolok hogy még mindig valami energiagazdálkodási gubanc lehet mert ugye miért csak akkor kapcsol szét a wifi amikor a játék futtatása miatt megnő a gép teljesítménye? Netán közületek összefutott valaki hasonló dologgal?
    Köszönöm a segítséget előre is! :R

    Konfig: Lenovo B470, i3-2330m, 2x2GB ddr3, 500GB hdd, Geforce 410m (optimus), Broadcom bcm 43xx wifi adapter.

    Go Pack Go!

Új hozzászólás Aktív témák