Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
Aktív témák
-
frame>24
addikt
Nem is rossz. (valaki beírta, hogy olyan, mint a Vampire the Masqu., ezért próbáltam ki.)
A sok töltögetéssel kapcs.: úgytűnik, tényleg kell hozzá a 2GB ram, de nálam így interiőrök és exteriőrök között csak pár mp-et tölt, és az "új-nagy-pályarészek" közti loading se vészes. Jót röhögtem, h elején Triss meggyógyítása után nem derogál a csajszinak b@szni egy jót, de utána azonnal: "can we go now, can we go now?"▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
válasz Janoska26 #172 üzenetére
mondjuk itt kicsit meglepődtem:
- elolvastam a readme-t és írja is, h az enyémnek megfefelő vid.kártyákhoz az ajánlott beállítás medium.("for X16xx-series cards") - és így is van, high-on akad (nem csak az ingame video), pedig fos monitor miatt csak 1024-re van állítva. (noAA, AF=4)
ennyivel jobb lenne az AMD?
- amúgy 6. szint, Vizima "külvárosánál" járok, max. nehézségen - így izgalmas!▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
Az a véleményem, hogy kattintsatok rá a főmenüben a CREDITS fülre, és hagyjátok kibontakozni az ottani zenét! Eleinte is megfogott a game zenei világa, de a credits-mjúzik...
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
Érdekes, én megmentettem a banyát, a hellhound-ot pedig egy jól irányzott (és fejlesztett) AARD sign-al bestunnoltam, és jött a kivégzés. (Igaz, előtte én is szarakodtam egy ideig, mire a stun ötlete támadt...) Ja, és max. nehézségi fok...
Mozso26: télleg tedd vissza azt a gamét
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
most esik le, h ez a hóvihar, meg fecske (+ RŐTBAGOLY- uhh ) biztos a varázsitalok akarnak lenni...ez magyarítás kész tragédia. Tudom, egy schlepp alak vagyok, mert mindig lefikázom a fordításokat, de akkor is...
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz blackets #887 üzenetére
S-P-O-I-L-E-R
igni volt még az outskirts of vizima részen vmelyik cave-ben, de asszem van vizimában is a sewers vmely mellékágán, plusz tán a temetőben (cemetery of vizima) is a cryptában... Yrden a druidáknál van, a swamp-nál...
többit még nemtom▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
válasz blackets #892 üzenetére
annak idején én is az angol szókincs egy tetemes részét hasonló játékok közben a szótár forgatásával szereztem ám.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz Szasinka #1225 üzenetére
Egyik barátom egyszer megvette az UT2k4-et 4000-ért, mikor még valójában 8000 volt az ára: véletlenül rosszul címkézték a boltban (-->következő héten már a reális áron volt)
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs