Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki11
aktív tag
Üdv! Hamarosan szeretnék beújítani egy új tabletet. Leginkább böngészésre, filmezésre lenne használva. Játék nem nagyon érdekel. Fontos lenne viszont a szép kijelző és az, hogy az office elfogadhatóan fusson. Előny a hdmi is. 200 euró alatt érdekelne a cucc. Ja és 10' méretben. Eddig ezeket nézegettem: Chuvi v10, quantum view - mondjuk ez 200 felett van, de jár hozzá billentyű.
Még annyi érdekelne, ki tudnám-e egy ilyen masinával váltani a jelenleg desktop módban, külső monitorral használt asus 1005ha-t? Ezen jelenleg linux lite fut. Természetesen a tabletet nem szeretném ilyen sorsra ítélni, csak elgondolkodtam ezen, mivel a videókban elég fürgén fut rajtuk a win.
A válaszokat, ötleteket előre is köszi!
-
senki11
aktív tag
Az előbb lemaradt, hogy bevállalok megbízható kínai csodát is. Persze eu-s raktár előny.
-
senki11
aktív tag
Valaki esetleg az előző hsz-emre? Azóta is keresgélek. Most a chuwi hi10 van célpontban. Talán ez lehetne a megfelelő választás. Jónak tűnik, csak sajnos kevés video van róla. Olyat meg ahol kivesézik rendesen nem is találtam.
-
senki11
aktív tag
Üdv! Talán hamarosan újítok egy Hi10-et, és jó lenne majd bele egy korrekt sd kártya. Tudnátok ajánlani olyat, amit viszonylag jó áron mérnek és megbízható? Nem gond ha külföldről kell rendelni. 64 és 128 gb-os érdekelne leginkább.
-
-
senki11
aktív tag
válasz trafóóó #9855 üzenetére
Én már nyomorgatnám, de azért a költség sem utolsó szempont. Egy külföldi fórumon olvastam, hogy black friday akció keretén belül a vi10-et 80-90 dodóért osztogatták. Nem számítok ilyen leárazásra, de hátha összejön valami.
Az általad említett tabokat én is nézegettem. Az usb miatt maradt a csuvi. Bár a teclast még játékban van. Főleg hogy a melegedés orvosolható. Remélem hi10-re is lesz valami mókolás, mert az sem a leghűvösebb. Mondjuk játékra egyáltalán nem használnám. Egy asztali gépként funkcionáló asus 1005ha-t fog váltani. Ettől még melegen is fényévekkel jobb.
Ondáról egyébként azt olvastam, hogy pocsék az anyaghasználat. Nem tudom igaz-e, de elég sok helyen panaszkodnak.
[ Szerkesztve ]
-
senki11
aktív tag
válasz trafóóó #9857 üzenetére
Ja.. Úgy legyen. Sikerüljön megcsípni valamit.
Ondát én sem fogdostam. Sőt egyiket sem, csak gondoltam figyelmeztetlek, hogy sokan panaszkodnak. Karácsony előtt egyébként majdnem lett egy vi10, de a felbontás engem is elrettentett. Szerintem jobb kijelzővel abszolút bestbuy lehetne. Legalábbis nálam. Főleg ha számításba veszem az eredeti dokkolós-bill. tokot is. Hi10-hez viszont tuti nem veszem meg az eredeti bill-t. -
senki11
aktív tag
válasz Joccc07 #9860 üzenetére
Nincs vele bajom. Ahogy írtam is, nem volt a kezemben. Viszont, ha már választhatok, inkább fizetek kicsivel többet egy jobb felbontású tabért. Egyébként a telefonom kijelzőjéből indulok ki, ami 5' 1280x720. Ha ezt veszem alapnak, akkor kevés a vi10 mutatványa kijelző terén. De ettől egyáltalán nem rossz.
A másik meg az, hogy nem vagyok az az adok-veszek fajta. Szóval amiért pénzt adok, az marad egy ideig, akkor is ha fél év múlva más lesz a trendi. Így azt hiszem még inkább megéri beruházni egy jobb kijelzős darabra. De ez csak az én véleményem.[ Szerkesztve ]
-
senki11
aktív tag
Üdv! A tablet amit kiszemeltem jelenleg elérhető eu raktárból. Szerintetek érdemes várni a vásárlással a kínai újév miatt? Úgy értem biztosan lesznek leárazások, ha viszont kintről rendelem rá kell számolnom a behozatali költségeket, meg azt a 3-4 hetet amíg ide ér. Nem tudom bevállaljam-e most, vagy várjak....
-
senki11
aktív tag
Használ valaki ilyen állványt? És ha igen, tudtok ettől olcsóbban?
-
senki11
aktív tag
Köszi a válaszokat! Az egyszerűbb hordozhatóság miatt azt hiszem marad az amit belinkeltem.
sitotomi:
Én kb. ezt fogom beszerezni a hi10-hez. Mondjuk én direkt nem tokos megoldást keresek.Egyébként az normális, hogy a gearbest üzenetben bekérte a pontos címemet? Most válaszoltam nekik az oldalra bejelentkezve.
szerk: előbb lemaradt a link...
[ Szerkesztve ]
-
senki11
aktív tag
válasz cidalain #10093 üzenetére
Jogos, de a nethasználat miatt gondoltam jobb a nagyobb kijelző. Meg a vi8-ról nem sokat tudok .
btw.... megrendeltem ebayről az összecsukható állványt. De a gb még nem jelzett vissza azóta, hogy írtam nekik. Remélem nem tökölnek sokat. Egyébként is befigyel a 7vége, ez is lassítja a postát
-
senki11
aktív tag
válasz cidalain #10095 üzenetére
Értem... Nálam viszont, ahogy írtam is mindenes lesz a masina. Sokat lesz használva szövegszerkesztésre és ha a netbookomból indulok ki, akkor oda kell a 10'. Meg mivel netezéskor mániám, hogy egy csomó ablak meg van nyitva, nekem ott is előny a nagyobb panel. De ez csak az én véleményem.
Egyébként rendszermentést mivel érdemes megoldani? Anno mikor utoljára wint használtam acronis volt erre a legalkalmasabb. Tablet esetében mi az eljárás? Gondolom mivel teljes értékű win van rajta, itt is mehetnek a hasonló progik.
-
senki11
aktív tag
Megjött a csuvi ejdzsájten. Csütörtökön adtam le a rendelést eu gb-n. Tracking holnapra saccolta, de már ma megjött. Vidámság... De nagyon szoknom kell majd. Win-ből xp-t használtam utoljára. Van azóta 1-2 változás. De eddig bejövős a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
senki11
aktív tag
válasz sitotomi #10160 üzenetére
Nekem eddig csak két progi ment fel. Ismerkedek még az új rendszerrel, de eddig minden rendben. Remélem sokáig partner lesz. Be kell szereznem egy kompakt billt, meg valami karcsú egeret és így már teljes lesz a cucc. Meg valami izmos sd-t. Így simán kiváltja a jelenlegi masinát. Az akksi nekem is harmatnak tűnik, de ki tudja... talán elég lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gumi és felni topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- E91 blog 2. rész
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs