Hirdetés
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- PlayStation 5 Pro teszt
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bestbuy játékok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikesa
tag
válasz senki11 #9848 üzenetére
Tessék:
[Sam evo+ 64]Azért ezeket mert jó gyors az írási és olvasási sebességük.
Honnan rendeled a Hi10-et? Én is azt várom.
[ Szerkesztve ]
-
trafóóó
tag
válasz senki11 #9853 üzenetére
Igen jó árai szoktak lenni és igaz hogy Hong Kong ból jön ,
mégis átlag 7 munkanap alatt a kezemben volt tőle minden.
Akció mindig van valami ,valahol.Kérdés azt a típust mikor akciózzák ami épp neked kell.
Jelenleg én is kivárásra játszom valami tabot pl teclast x98 vagy onda v919 et venni akarok én is akciósan
Eu raktárból.Nem sürgős tudok élni nélküle ezért valamit kibekkelek. -
trafóóó
tag
válasz senki11 #9856 üzenetére
Onda az most került vissza a képbe nálam amióta van olyan modell ahol van hdmi ,(mert a régibe nem volt )és az kell nekem, de nézegettem nekem nem tűnik nagyon szarnak ,persze jó lenne megfogdosni.
de ez nem fog menni.
vi10 nálam azért esett ki mert a felbontás.....na mégis csak 2016 írunk picivel többért
lényegesen jobbak vannak.Persze ha lenne 80 dodoért azért szemet hunynék.
Hi 10 az nekem is bejönne bár design ban kevésbé tetszik mint a másik 2.
A melegedés meg ha nem használod kemény játékokra akkor szerintem nem fog az annyira melegedni.
Valamire majd csak le tudunk csapni. -
trafóóó
tag
válasz senki11 #9858 üzenetére
Sajnos én sem tapiztam őket csak kép, videó,és leírásból próbálok okos lenni.
Ondánál én erre gondolok erről kevesebbet lehet sajnos olvasni mert mindenhol a régebbiről írnak.
Igen szerintem is vi10 az lenne de így......
Az új teclast meg a Hi10 is elég új ,de csak idő kérdése és azt is be fogják akciózni. -
Joccc07
addikt
válasz senki11 #9861 üzenetére
De ha abból indulsz ki, hogy a telefon képernyőjét 30 cm-ről nézed míg a táblagépet és a laptopot is legalább 60-ról akkor már nem is olyan rossz.
Ráadásul full hd 10.1-en nagyon kicsi lesz minden windows alatt. De ha meg felbontást változtatsz akkor meg minek veszel Fhd-s tabot?!Trafóóó: Teljes mértékben. Jól bírja az akksija, minden megy amit használok és nem az asztalnál görnyedek. 2 usb nagyon sokat dob rajta mert így nem kell otg-vel szórakozni. Ha rám hallgattok mindenképp olyat keressetek amin legalább egy teljes értékű usb van.
[ Szerkesztve ]
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
gbela
senior tag
válasz senki11 #10059 üzenetére
Szerintem annyival nem lehet olcsóbb mint amennyi az áfa+vám rájön (persze konkrét tipussal vagy árral többet lehetne mondani).
Én pl 11.11 dealben rendeltem vmit (amit aztán vissza kellett küldeni mert nem engedték be az országba, de ez más tészta), amit végül nem is bántam, mert bár alapára sokkal olcsóbb volt akkor, mindennel együtt annyiba került mint eu raktáras nem akciós. -
cidalain
veterán
válasz senki11 #10074 üzenetére
Nem hasznalok ilyet. De pont ma jutottam el az egyik tagunk logout blogjara az android tablet topicbol.
Szoval Exian megoldasa erre.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz senki11 #10080 üzenetére
Nekem a személyazonosságomat kérte be a GB, a csalókiszűrő algoritmusuk kiválasztott ki véletlenszerűen szerintük (hozzá kell tenni más email-lel vagyok náluk regelve, mint a Paypal accounton)
Beszkenneltem nekik a személyit, kihúztam amiket nem kértek, azt sanyi. Viszont még mindig processing a rendelésem állapota sajnos>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz senki11 #10083 üzenetére
Az idő engem nem érdekel, csak az hogy ne kelljen áfát fizetnem, mert azt 10-15k-val dobná meg a termék árát...
(#10082) AxBattler:
Melyikre mondod, a mágnesere? Hol taperásztad élőben? Még Hi10-ek is alig vannak itthon, nemhogy bill hozzá. (a 3000 Ft-os myaudio billes toknál szerintem minden csak jobb lehet)
update:
Ja bocs. a Logitechet tartod bazárinak. Az más.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
nexus6
aktív tag
válasz senki11 #10086 üzenetére
én a hp-nak az új wines tabletjét várom már, amihez van egy hasonló billentyűzet...
láttam a dell is most frissítette a venue 8 pro családot, pont ezeket nézem, amiben már a z5 proci és toll van hozzá.Ezért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
-
cidalain
veterán
válasz senki11 #10094 üzenetére
ugyan kisebb a kijelző, de nagyobb a felbontás.
vi8: 1280×800, vi10: 1366×768
(mi itthon úgy találtuk, hogy nem lenne kényelmes 10"-on netezgetni, mert azt folyamatosan két kézzel kellene tartani. úgy viszont nem lehet gépelni, mert nem éred át. pont ezért 8"-osat vettünk netezéshez páromnak - nem mellesleg én 7"-esen netezek, és tök kényelmes)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz senki11 #10096 üzenetére
Nem a panelmereten mulik a csomo ablak elferese, hanem a felbontason.
Egy 5"-os fullhd telefonon tobb ablak kifer mint a hi10-re. Oke hogy hangyafaxnyi betuk lesznek, de tobb kifer. A 8"-ossal is netbookot valtunk. Majd meglatjuk. Lehet hogy egy honap mulva megy, es kelleni fog a 10-es gep...>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
sitotomi
tag
válasz senki11 #10140 üzenetére
Nekem tegnap jött meg, atom a gép! 54k-ért ajándék.
Először jól becsokiztam, mert a hangszóró felőli oldalon egy téglalap sávban teljesen más színű volt a háttér, mintha rossz lett volna a kijelző, de kb. 5 perc után eltűnt, és azóta elő sem jött.
Microsoft fiókos belépés után, aktivált is a W10. Már nyomtam is rá magyar display lang packot, office 16-ot, meg egy két számomra fontos cuccot.
Mondjuk a win store nekem vicc kategória az istore, és google play után, de ez legyen a legkevesebb.
Egyelőre bejövős, de az aksi szerintem nem lesz az a tyűűű de acélos, sleep módban is rendesen szipkáz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Apple notebookok
- Metal topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs