Hirdetés
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5 Pro teszt
- Diablo IV
- Bestbuy játékok
- Azonnali játékos kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zotyesz66
őstag
válasz aclandiae #10222 üzenetére
Neked egy Asus Transformer book vagy egy Acer Aspire Switch vagy valami hasonló convertible kellene, mellesleg én is ilyesmire gyúrok. A necces dolog a min. 500 giga háttértár, ezt csak a billentyűzetes dokkolókba szokták belepakolni. Ami az árat illeti, szerintem használtan belefér.
Akinek van 4/128-as T100HA-ja, igazán megoszthatna valami hosszabb távú tapasztalatot, nagyon megköszönném, nekem ez jönne be a szerény felbontású kijelző ellenére is. Honosított billentyűzet, magyar gari és remélhetőleg nem szenved az eléggé általános kínai "gyenge eldobálós wi-fi" betegségtől. Nekem fontos lenne az UPC Wi-Free miatt, elsősorban nem otthon használnám. -
t3tv3s
tag
válasz aclandiae #10222 üzenetére
Picit drágább volt mint a kereted de Ediginél 85ezerre volt leárazva a 100ezres acer aspire switch tegnapig. 2gb rammal 64gb rom+500hddvel,10.1-es ips kijelzővel, 2 év garanciával, win 8.Tuti felvenném a kapcsolatot velük mivel ennél jobb ajánlat nem igazán lenne új gépek között. Ebbe a keretbe egy lenovo férne bele de inkább acer,asus,toshiba és dell irányába kacsingatnék 2in1-ben. Akár új, akár használt gép mellett döntesz.
-
t3tv3s
tag
válasz aclandiae #10231 üzenetére
Mindenképp megpróbálnám. Nekem médiánál volt sikeres alkudozásom(2db TV,1db hűtőnél). Ha nem jön be nem veszít vele az ember. Ha gyártok mögé beírod, hogy 2in1 kifogja dobni a legjobb ajánlatokat. Jobban jársz vele mintha itt gépelgetnék róluk.
Igen hdd akkor elérhető ha notebookként van használva a készülék. Vannak olyan típusok amelyek bővíthetők de azok kb 120-130től kezdődnek. Bővítéssel drágábban jön ki mintha alapból 4gb rammal vette volna az ember. Ennyit viszont nem ér se a bővítés,se a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest