Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
gyerekek, ez a tetü vista miért nem képes megnyitni a vezérlőpultot, és a képernyő beállitásokat vga csere után? előző drivert lekaptam, ehhez meg nicns driver, mert egy régi pci-os ati 7000, totál bebugzik vele
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Thrawn
félisten
-
Achill3uS
nagyúr
yep, és az fogad, hogy vezérlőpultot megnyitom, bevillan az ablak 1századmp-re majd eltünik, és ott állok a semmi közepén, a 800x600-as felbontásommal
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Thrawn
félisten
válasz Achill3uS #4353 üzenetére
Semmi új hardver észlelése/driver telepítése nem volt mikor elindult a Vista?
Próbáld meg, hogy kicsomagolod a 6.11-es Catalystot (XP verzió) és az eszközkezelőben a VGA illesztőprogram frissítéssel betallózod az inf file-t. Előtte megpróbálhatod, hogy keressen drivert a neten (mondjuk szerintem nem fog hozzá találni).[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Achill3uS
nagyúr
de nem ám.. kezelésnél is csak azt irja ki h szabványos vga eszköz najo sztem ebböl egy XP lesz de qva gyorsan
mod: ok megpróbálom még ezt, thx
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
válasz Achill3uS #4355 üzenetére
Ha tesztelgetéshez kell a Vista, akkor érdemes lenne egy dualboot rendszert összeraknod. Csak annyi a trükkje, hogy az XP után kell telepíteni a Vista-t egy másik partícióra.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Achill3uS
nagyúr
nah, thx igy müködik, felismerte h radeon 7000 series, és resi után bevágta a nativ felbontást, de vezérlőpult ugyanugy bebugzik vele
-
Achill3uS
nagyúr
nem köszi, crysis meg a többi dx10-es game miatt toltam fel ezt minden napra, de most vga-ra való várakozás miatt, betoltam az atit neki, és ekkor jött a hasfájás de amugy az uj 3dmark miatt majd kénytelen leszek tesztre is ezt használni, remélem addig találnak hozzá sok tweak-et
-
Thrawn
félisten
válasz Achill3uS #4358 üzenetére
Gondoltam hogy csak a tesztek kedvéért ment fel. Van egy csomó Vista tweak is
A vezérlőpultos dologra ezt találtam így hirtelen.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
killer1203
senior tag
jóestét
azt szeretném kérdezni hogy a Vista mennifoge rendesen 2*512 800mhz-s rammal
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
csaabz
őstag
válasz killer1203 #4360 üzenetére
Dönthetsz.
Thrawn válaszoljon, vagy én?
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
killer1203
senior tag
akkor inkább marad az xp majd most 4GB ramra hajtok 16GB jobblenne elvileg támogatja a lapom
-
csaabz
őstag
Egyetértek, de azt tegyük hozzá, hogy a killer1203 szája egy iciri-picirit lefelé fog konyulni, mivel -gondolom- hozzá van szokva az XP nyújtotta problémamentes, gördülékeny, mindig-élvezhető, felhasználóbarát, gyors, imádnivaló operációsrendszer használathoz.
De előre is sok sikert kivánok neki!https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
killer1203
senior tag
lehet letesztelem azért a vistát remélem nemkonyul le a szám
-
Joshi
titán
válasz killer1203 #4366 üzenetére
Nekem nem tűnik gyorsabbnak mint az XP, de hogy erőforrás igényesebb az biztos. Pedig külsőre tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
Én feláldoztam némi sebességet cserébe a még élvezhetőbb (XP óta először kapcsoltam vissza a beépített hangokat), felhasználóbarátabb (pl automatikus driverkeresés) és imádnivalóbb (szép na) operációs rendszerért
-
Lui76
őstag
Segítenem kéne vkinek - most vett egy komlpett X2-es AMD-s használt konfigot Vista volt rajta , most rakott fel xp-t és nem látszik a hálókártyája !
Abszolut nincs az eszközkezekőben.Ötlet?
www.kezmuveskeramia.hu
-
Neoka
aktív tag
Sziasztok!
Az MSI 673-as Notimra (Amd X2-es porci van benne) kíváncsiságból felraktam a 64 bites vistát.
Szerintetek mit tudok tenni akkor, ha az eszközkezelőben marad két eszköz amihez nem talált drivert? 1. társprocesszor és 1 PCI Hídeszköz.
Nvida oldaláról leszedtem a chipset drivert azt pakoltam fel. Amit MSi adott hozzá az hibával leállt.
-
Dundy
tag
válasz Core2duo6600 #4303 üzenetére
Végül leszedtem a Prevx free szkennerét és az gratulált, hogy nem talált semmit a gépemen.
Valami pedig lelőhetetlenül nyitja meg a firefox.exe-t.
Az az infó segíthet valamit, hogy a feladatkezelőben a folyton megnyitott firefox.exe csak 1.5MB nem úgy, mint egy általam megnyitott firefox? Nincs több firefox.exe a gépemen, vagy egy.
Már egyre inkább zavar, mert már maga a firefox is kínlódva frissítette magát, hisz állandóan szólt, hogy fut egy példánya, zárjam be. Ilyenkor kilőttem, majd 3 mp múlva újra megnyílt.
Persze előttem ablak nem jelenik meg, csak a process listben van...
Van bárkinek vmi ötlete? Mint írtam, semmi sem talál már semmilyen spyware-t.
-
Thrawn
félisten
válasz Sátán44 #4383 üzenetére
Lehet felteszi, de Link
Egy próbát megér, meg ha már benne vagy akkor próbálj ki egy másik/újabb drivert.Joshi: Vista topikban vagyunk, ne keverjük ide az XP-t
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Húúú wazze, annyi embernek válaszoltam, hogy a végén belekeveredtem. Na akkor én elmegyek vízszíntbe.
-
Anthony001
senior tag
Hm az mitől lehet hogy feltettem a vistát ugyebár, 3d mark rosszabb eredményt hozott, vmit a fifa 08 ami eddig kiválóan ment, most hihetetlen lassú?
-
Joshi
titán
válasz Anthony001 #4393 üzenetére
Szerinted én miért használok megint XP-t?
-
Lui76
őstag
Na elnézést közben 3 hetes kislányomkéne elaltatni
Szal az alany egy az enyémhez hasonló csak 520-as chipset szintén Gigabyte
Amig a srácnak a vista fentvolt működött !
Xp-t felnyomta és azóta kakukk.
A lankábel tövénél zöld világít, biosban engedélyezve.A saját hauppage TV tuner kártyája csak az egyetlen plusz hardver ami belekerült,de kivettem mondom
hátha ütközés.www.kezmuveskeramia.hu
-
Thrawn
félisten
Azért mert a DX9 és a DX10 nem helyettesítik egymást és nincs köztük átjárás. A DX10-ben nincs benne a DX9, ami DX9 a Vista-ban van ugyanúgy frissíthető mint XP-n.
-
Sátán44
addikt
Mostmár 1000%,hogy az ati driver tett keresztbe.Mikor friss volt a rendszer 3,4 pontot kaptam feltettem a drivert és akkor lett 1.0!Le is szedem!
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Kutya topik
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Politika
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest