Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Werkly
őstag
Hogyan és mivel tudok komplett telepített rendszert lementeni? Valamint, hogyan rakható az vissza? Nagyjából segítene valaki? Kösz! Apropó egy rendszerhelyreállító lemezről amit adtak egy notihoz a driverek levehetők? Mert mappákban nem látok rá utaló "dolgokat" a discen!
[ Szerkesztve ]
-
ATM_automata
őstag
Sziasztok,
Szeretnék kérni egy kis segítséget. S.O.S . Vista-s laptopokon nincs net router csere után. Felcsatlakoznak a wifi-re, de csak helyi hálózatként látják, nem kapcsolódnak netre. Ugyan ezen hálózatra win7-es laptopokkal megy a kapcsolódás gond nélkül. Vezetékes kapcsolat megy egyébként a vistás gépeken is. Ezt feltettem de nem segített.
[ Szerkesztve ]
What else?
-
félisten
válasz ATM_automata #36452 üzenetére
Wifi drivert kéne frissíteni.
-
félisten
-
ATM_automata
őstag
válasz szabonagyur #36454 üzenetére
Igen, ez volt a megoldás. Aznap amikor írtam sikerült is rájönnöm, volt is eszembe, hogy megírom, de elmaradt. Azért köszönöm!
What else?
-
Blue Eagle
őstag
Sziasztok! Miért van az, hogy Vista-n nem fut e NFS Underground játék? Lenovo Thinkpad T61 (Dual Core) a gép.
A speed.exe leáll indításkor. -
félisten
válasz Blue Eagle #36457 üzenetére
Melyik Underground melyik T61? Kéne a hardver is
-
Blue Eagle
őstag
válasz szabonagyur #36458 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Blue Eagle #36459 üzenetére
A 2 mag miatt biztosan nem, esélyes, hogy a játék régi és nem megy a Vista rendszeren. Gépnek elégnek kellene lennie hozzá.
-
Blue Eagle
őstag
válasz szabonagyur #36460 üzenetére
Win7-en ment. Asszem valamit ott is kellett bütykölni (vagy nem?). Már nem emlékszem...
Egy biztos: kompatibilitási beállításokkal, stb. semmire nem megyek.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Blue Eagle #36461 üzenetére
Nincs hozzá patch? Vagy driver megfelelő? Esetleg ha van fóruma akár fájlmegosztós érdemes beleolvasni a témába.
-
Blue Eagle
őstag
válasz szabonagyur #36462 üzenetére
Az újabb Nvidia driver megoldotta a problémát. Köszi!
-
törölt tag
-
Pipó
őstag
Üdv, Urak! Vista64 Businessem van, szeretem, nem óhajtom cserélni. Mostanában az új játékokon nincs feltüntetve támogatottként a vista (COD AW, FarCry4), de játszani meg szeretnék. Próbálta már valaki vista64-en ezeket? (tudom a FC hivatalosan még nem jelent meg) THX
"Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
Pipó
őstag
válasz #41133696 #36466 üzenetére
Üdv! Próbáltad, vagy csak így gondolod? Írtam egy másik topikban is, ahol az új COD-ról azt írták, hogy fut vista alatt.
"Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
Pipó
őstag
Ragyogóan megy az új COD, most próbáltam!!!! Erről ennyit.
-
félisten
-
Pipó
őstag
válasz szabonagyur #36471 üzenetére
Nemá, mennyi idő kipróbálni, hogy rendesen fut-e? A vista dx11-es, így ez nem jelenthet problémát. Esetleg majd a dx12, de akkor valszeg a 7 is erre jut. Oké, hogy nem kifejezetten vistára fejlesztik, de ha megy, akkor miért nem írják oda. Business editionom van, arra alapból 10 év volt az MS terméktámogatás, akkor kísérjék már végig a szoftverfejlesztők is a ciklusán. Mondjuk még nagyobb szopatás, hogy 32 biten nem mennek a játékok.
-
félisten
-
törölt tag
-
félisten
-
félisten
Sziasztok!
Tényleg nem lehet működésre bírni az SSD TRIM funkcióját Vista alatt?
Egy ThinkPad T500-at kellene telepítenem, egy ugyanolyan V300-as Kingston van benne, mint a W500-amban, csak 120 gigás, míg az enyém 60.A tulaj a géphez járó Vistára vágyik.
-
shiftac
aktív tag
Régi "szép" idők
Samsung Galaxy S23, Galaxy Buds 2 Pro
-
Blue Eagle
őstag
válasz FoxiestFox #36477 üzenetére
Vista alatt a TRIM esélytelen. Az SSD a Vistában csaknem úgy viselkedik mintha HDD lenne. Szerintem...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Blue Eagle #36479 üzenetére
Kivéve a sebességet mivel azért ott is hozza az elvártat bőven.
-
Blue Eagle
őstag
válasz szabonagyur #36480 üzenetére
Vista alatt olyan érzésem van mintha szekvenciálisan történne az olvasás-írás. Az SSD boot ideje nem jobb a HDD-nél. Ezt vettem észre. Persze azért jobbak a sebességek, de nem az igazi. Igaz, nekem csak egy Thinkpad T61 notim van, bár modbios-sal ami így már SATA2 támogatást nyújt.
-
félisten
válasz Blue Eagle #36481 üzenetére
Vista alatt nekem az Asus F5SL SSD alatt nem volt lassabb mint a Win7nél vagyis nem tűnt fel semmi.
-
Blue Eagle
őstag
válasz szabonagyur #36482 üzenetére
Akkor a T61 Sata2-vel ilyen? A boot idő HDD és SSD alatt is egyöntetűen 1 perc körül van (oldalsávval együtt). Pedig az Asus F5SL sem mai darab.
-
félisten
válasz Blue Eagle #36483 üzenetére
Hát nem mai darab, 6,5 éves a drága, de azért P8400 proci, 3GB DDR2 gyárilag szóval annyira nem is rossz.
Mondjuk talán Kingston 64 gigás lassabb volt benne mint a Samsung 840 EVO
-
törölt tag
Na frissen telepített Windows Vista SP2+ IE9-nél előjött, hogy akármit csináltam, új ablakban nyitotta meg mindegyik könyvtárat amelyikre rákattintottam, annak ellenére, hogy be volt állítva, hogy a szülő ablakon belül tegye. A megoldás: Az Internet Explorer 9 alaphelyzetbe állítása.
-
törölt tag
válasz Blue Eagle #36487 üzenetére
Itt:
A fenti kép Windows 8.1-en futó IE11-ről készült - mert éppen azon gép előtt ülök -, de IE 9 alatt is így kell.
Szerk: Megint működött az online aktiválás, pedig már régóta csak a telefonos megoldás ment.
[ Szerkesztve ]
-
Joker88
őstag
van valami oldal ahol egy csomagban fenn vannak az SP2 óta megjelent frissítések ?
Mert valami szörnyű hogy majd fél napot várnom kell, mire felmegy az SP1,SP2 , plusz letölti a frissítésket,majd feltelepíti azokat..Már csak azért is fel kell raknom a szervizcsomagokat,mert "alap" Vista DVD lemezzel rendelkezem... Amennyiben jól tudom, ha csinálok egy integrált telepítőt ,akkor meg nem fogadja el a kulcsot...
In loving memory of Garrett Lockhart
-
félisten
-
MIt csinál a KB2971850 frissítés? Egy angol SP2 168 frissítést gyűjtött be magának, de már órák óta a 165.-nél szöszöl valamit (se a CPU-t, se az SSD-t nem tekeri, mintha várna valamire). A rendszert megbénította, mert bár a kurzort lehet mozgatni, de még a snipping tool sem indul el(leakartam fotózni).
Annó rémlik valami, hogy ha nem piszkálom akkor több óra (egy éjszakával később) feltesz/túlteszi magát rajt, de ez így nem kóser.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
félisten
-
törölt tag
válasz szabonagyur #36494 üzenetére
Hát én is annyit szoktam ráengedni, amennyit a WU kliens magától bejelöl, nem szokott gond lenni. Így is elég sokáig tart frissíteni, nemhogy ha 20-30-as csoportokban tolnám, aztán mindig újraindítgatnám, amire 4-5 alkalommal így is sor kerül
-
félisten
-
válasz #41133696 #36495 üzenetére
Na de semmit nem csinálok, ezt ő akarja letölteni, és telepíteni magának. Ez a fura benne.
Telepítem, letölt magának 3-4 frissítést, majd újraindítást kér. Ezután letölt magának 168 frissítést, és nem tudja telepíteni.Próbáltam azt is hogy miközben tölti a csomagokat, újraindítom. Ekkor 23 frissítést tett fel, újraindult, aztán levette őket, mert szerinte nem sikerült valami.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest