Új hozzászólás Aktív témák

  • kidzsoli

    csendes tag

    Sziasztok,

    előre is köszönöm szépen a válaszokat.

    WMware alatt fut egy Windows Server 2008 R2-m. Tartományvezérlőként üzemel jelenleg.

    Szintén WMware alatt fut egy Server Core amit arra szeretnék használni, hogy másodlagos tartományvezérlőként üzemeljen a DC01-nek.

    A DC01-nek egy NAT kártyát adtam, működik szépen, van net, a DNS szerver nem ,,nyíg" csak ajánl hozzá egyéb beállításokat aminek majd utána olvasok, hogy mire lesz jó nekem (a jól működik alatt azt értem, hogy a monitoring-nál nem dob hibát, gondolom az azt jelenti nincs baj vele).

    A Server Core-nál ott kezdődik a probléma, hogy nem tudom tartományba rakni, nem látja a DC01-et. Ha kap mind2 szerver egy LAN segment kártyát akkor rendben van, de az úgy nem jó ugye.. Két kártya tartományvezérlőn nem szerencsés, ha meg nem NAT kártya van akkor nincs net, nem érem el távolról meg amúgy is azt szeretném, hogy majd egy másik gépen lévő Windows Server 2012 R2 tudjon vele kommunikálni, teszem azt legyen majd ő az új tartományvezérlője a rendszernek, mert szeretnék egy terminal szervert is. Na de ez túl sok infó.

    A lényeg nem tudom tartományba rakni a Server Core-t (W2k8 R2 ez is) a hiba üzenet lényege, hogy nem találja. Valahogy egy hálózatba kellene tenni a kettő Servert, de úgy, hogy a DC01 NAT-olt maradjon.
    Hogy tudnám ezt megtenni..

    Előre is köszönöm a segítséget,

    Üdv, Zsolti

Új hozzászólás Aktív témák