Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
válasz kolosanyi #14492 üzenetére
Nyilván mások az igényeink, nekem jelen pillanatban majdnem tökéletesen megfelel a WP az igényeimnek. Se egy 2.3-as droid (SGS még a WP korszak előtt, 2011 augusztusig), se egy 4.0.4 (Xperia Ray) nem győzött meg. Lehet, hogy egy rakat testreszabási művelettel az Androidot rendbe tudnám rakni hogy nekem megfeleljen a felület, és a sebesség is, de még mindig ott leszek, hogy belépek egy alkalmazásba, aztán mégegybe, és már 3 teljesen eltérő designnyelven alapuló felület van előttem, aztán igazodjon el benne akinek 7 anyja van.
Nekem fontos az hogy következetes, kényelmes, egységes felületet kapjak, ezt nekem mindenféle launchertelepítés nélkül megadja a WP. A közösségi integráció és a névjegyzék együtt nagyon rendben van, a rendes hívásinfó és a mindenféle mérőprogramok nem hiányoznak (ha kell a telefon használom, cak azért úgyse hívok fel senkit, mert van rá keret, ha meg kell, akkor kell, nem mondhatom azt hogy kicsúsztam a keretből ezért nem telefonálok, sorry), az e-mail kezelés szvsz jobb mint droidon, pedig nem egy programot próbáltam októberben Androidon, mikor nézegettem hogy vajon WP8 vagy droid lesz a HD7 utódja. Emellett az én készülékem stabil, nem fagy, nem indul újra, nem dobálja a hívásokat, jönnek az értesítések (WP8-ról beszélek), lehetne kicsit funkciódúsabb a Facebook app, hogy jelezze az üzeneteket akkor is ha épp nem vagyok chat-en online, de ez hidegen hagy ha cserébe minden mást amire feltétlenül szükségem van, tud. Az IE buta, de sokat fejlődött WP7-hez képest, meg sokaknak még egy rakat program hiányzik, én egyedül a Viber használnám igazán, ha jönne, de arra se vagyok rászorulva.
Számomra az egyetlen életképes rendszer amit napi szinten a telefonomon örömmel használok az a Windows Phone. Az android távol áll az én világomtól, az iOS-t meg napokig próbálgattam, aktívan használtam egy kölcsönkapott iPhone 4-et, de kényelmetlen volt a rendszer. Így marad a WP, és a remény, hogy a Microsoft összekapja magát, és a külsős fejlesztőkkel együtt kicsit megtolják a platformot, hogy életben maradjon, és a növekvő felhasználói igényeknek is megfeleljen.
Azért nem rakom off-ba, mert a WP-ről szól, de bocs ha kicsit hosszú lett.
adam014: 1st gen. készülékek azért be tudnak akadni, ha nagyon meghajtod őket és sokmindent kell egyszerre csinálnia, akár ugyanazt a folyamatot hirtelen oda-vissza. (pl. alkalmazáslistába be és félúton visszarántva mert rájöttem hogy más kell, volt hogy elgondolkodott kicsit a start screen betöltésén.) De mondjuk ilyen extrém eseteket leszámítva a folyamatosság megvan, szerintem általánosságban nézve az az egyik legerősebb pontja a WP-nek.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
xperiasigi
őstag
Értem a problémád hasonloktól felék.azt hozzá teszem h a wp8-on(amit én akarok)talán jobban oda figyeltek ezekre de nem tudom..s3 mini s advence és lumia620 ezeken gondolkozom mondjuk az elsö kettö gondolom nem egy sebeség ász de na mind1 átgondolom még.. de ezeken túl meg nagyon tetszik a rendszer neked meg thx a vélményért
[ Szerkesztve ]
Iphone 6s
-
petroleumlam
tag
Teljes mértékben a szívemből szóltál, 100 %-osan egyet értek minden írásoddal a kezdőbetűtől az utolsó pontig. Azt tenném még hozzá utóiratban, hogy egy copy-zott szöveget rövid időn belül 1-2 alkalommal lehet felhasználni, aztán elfelejti a vágólap. Aztán nincsen a copy-paste opcióban "összes kijelölés és kivágás", amit pedig rengetegszer használnék.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Háztartási gépek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Öregszem
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs