Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
Haverom L625-jén miért mutatja rendesen a Sport a következő/elmúlt meccseket, nálam meg ugyanúgy csak a lila csempe?
-
Kasya
nagyúr
Ingyen jatekok a kovetkezokre:
Nokia Lumia 625
Nokia Lumia 1020
Nokia Lumia 1320
Nokia Lumia Icon
Nokia Lumia 1520 -
Kasya
nagyúr
válasz marcusa #19858 üzenetére
Jo kerdes. Most beszereztem 1020-hoz. A marketben kulon programkent jelent meg. Ertekeles nelkul, lejjebb a listaban...gondolom meg ujonan tettek fel, azert.
De ha a market megtudja kulonboztetni a listazasban a programokat, elvileg kesobb a back-up alatt is megteheti. A Nokia programok se mind elerheto mas keszuleken...igy gondolom ezek se lesznek masikon elerhetoek. -
marcusa
addikt
-
saiyajin
senior tag
Elegge hianyzik nekem a pictures hubbol a onedrive feltoltes. Jo lenne erre is potlas.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
Partyface007
őstag
van itt valaki akinek T-com IPTV-je van és használja a távirányítót?
nekem 8.1 update után nem működik elötte is nehezen találta meg a set top box-ot a hálózaton de most meg sehogy....
természetesen többször ujrainstalláltam restart de semmi....
műsorújság szerencsére működik rendesen :-)
[ Szerkesztve ]
-
kezman
őstag
válasz Partyface007 #19872 üzenetére
Nálam se, megtalálja de nem reagál a beütött kódra
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
-
Lall
veterán
MyTube-on 8.1 alatt tudjátok a videó alatti linket vagolapra másolni?
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
xxSanchez
őstag
Miért nem használjátok az eredeti YouTube-ot? AppStudio-s regisztrációval 1 alkalmazást fel tudtok telepíteni a gépről is. Régebben is írtam, hogy van lehetőség újra használni, csak akkor még jóval kevesebb embernek volt fejlesztői accja. Én napi szinten használom november óta nagyon jól működik.
[ Szerkesztve ]
Heyho.
-
dragonfx
veterán
most akarok nokiát venni.
erre is van ingyenes applikáció vagy minden fizetős?alap progikra gondolok.
de azért customizálható?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Buster17
addikt
Hali!
Játékom mentéseit, hogy lehet lementeni? -
Воланд
titán
válasz Buster17 #19884 üzenetére
magara az os frissitesre akar varhatsz, de ha a feleszto nem fog ezzel foglalkozni, akkor tovabbra sem lehet majd lementeni a jatekallasokat.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
gyurkikrisz
őstag
Frissül az Asphalt 8
820 megát akar leszedni, nem az volt hogy mostantól csak a változó részt szedi le a store? Vagy ez is,úgy megy,mint sok minden, hogy jó és van, csak ha szarnak bele a fejlesztők nem elérhető?
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
meszike91
senior tag
válasz gyurkikrisz #19887 üzenetére
Úgy volt, de a tobbsegnek nincs 8.1 és ők nem sokra mennének csak a frissített résszel.
du, du hast, du hast mich
-
törölt tag
Twitter Beta a store-ban, elvileg 8.1-re optimalizálva (tehát ha nincs 8.1-ed ne is töltsd le).
-
spider80
őstag
válasz dragonfx #19894 üzenetére
Nincsenek meg ugyan azok az appok. 2 külön rendszer.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
consono
nagyúr
válasz dragonfx #19897 üzenetére
"Windows Phone" nem "Windows", nem véletlenül... A 8.1-től lesz lehetőség univerzális alkalmazásokat írni, de a desktop Windows-os alkalmazások sosem fognak futni. Már csak az x86/Arm architektúra különbségei miatt sem.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Kasya
nagyúr
Tudtok-e olyan alkalmazasrol, ami a telefon mozgasat erzekeli? Ha a telefon elmozdul, akkor a program vonyit vagy valami hangot ad ki?
Symbi alatt ezt valami AntiThief neven volt elerheto....
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- PayPal
- iOS alkalmazások
- Farming Simulator 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest