Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
watador600
senior tag
Sziasztok!
Még régebben regisztráltam én is erre az insider programra, leistudtam tölteni, felraktamx de visszaraktam a 8.1-et mert nem volt még valami fejlett. Mostanában viszont nagyon sok jót hallok róla, így gondoltam leszedem és felrakom megint. De a link, nem jó, nem tudom letölteni. Ez miért van?
Xiaomi 11T White / Opel Astra K 1.4T / LG C3 55"
-
watador600
senior tag
válasz sszemtelen #9958 üzenetére
Ó értem.
És akkor legális módon már nem tudok hozzájutni egy friss buildhoz? Vagy megkell várjam a 29.-ét?Xiaomi 11T White / Opel Astra K 1.4T / LG C3 55"
-
watador600
senior tag
Sziasztok.
Van egy érdekes jelenségem.
Mikor kikapcsolom a gépet, előbb a vinyót leállítja, majd még pár másodpercig megy minden(power led, ventilátorok, viszont kép már nincsen.), és utána áll le.Ez így normális? 3 napja telepítettem fel clean installal.
[ Szerkesztve ]
-
watador600
senior tag
Az lehetséges, hogy win 10-nél jobban melegszik a gép játékok alatt? Átlagosan 3-4 fok plusz kb minden játéknál.
Nem vészes a helyzet, csak szúrja a szememetXiaomi 11T White / Opel Astra K 1.4T / LG C3 55"
-
watador600
senior tag
válasz HornedReaper #25168 üzenetére
Konkrétan a vga gondoltam, a proci az maradt ugyan olyan
-
watador600
senior tag
Mi a francért (<-- moderálva) dobálja a wifit? Ráadásul csak akkor, amikor éppen nagy szükség lenne rá...
A házban van 2 wifi is, mikor eldobja, egyiket se látja, környező 6 wifit, azt mind, csak a sajátot nem. Ez mi? Nagyon idegesít márKb másfél-2 hete használom a win 10-et, pár napja kezdte.
-
-
watador600
senior tag
válasz tatararpad #25909 üzenetére
Jaaa, hogy ezt routerbe akarjátok. Akkor nem ott lesz a gond. Mert sok wifis eszközünk van, és mindegyik tökéletesen működik mind a 2 wifivel, évek óta.
Egyedül én cumizok a géppel mióta win 10 van.
-
watador600
senior tag
válasz tatararpad #25911 üzenetére
Az mondjuk meglehet.. bár elvileg kilőttem minden ilyen dolgot, az itt linkelt írások, meg cikkek alapján.
Na majd holnap megnézem, fáradt vagyok már ma ehezXiaomi 11T White / Opel Astra K 1.4T / LG C3 55"
-
watador600
senior tag
válasz JamesHun #25929 üzenetére
Nekem csak a gép szerencsétlenkedik Többi eszköz látja.
Éjszakánként, kivan kapcsolva mind a két router. (T-home-os hoki, meg egy TP-Link)(#25930) JokerMaffia
Lapozófájl mennyire van állítva? Lehet az kevés neki, szokott ilyet produkálni.
Másik probléma: energiagazdálkodási lehetőségeknél a kijelző kikapcsolását állítsd soha-ra és az megoldja szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
watador600
senior tag
Az, hogy milyen build verzió van fennt, az befolyásol valamit? Mert most a 10240-es van fennt, és az összes update. Ezt lehet valahogy frissíteni? Mert láttam, hogy már elérhető a 10565 build. Vagy ez csak clean installal működik?
-
watador600
senior tag
Üdv.
Azt meg tudom valahogy nézni, hogy mikor lett telepítve a rendszer?
-
watador600
senior tag
Sziasztok!
Faterom vett egy Lenovo Ideapad Yoga 500-as laptopot amin win 10 home van. Bejelentkezett microsoft fiókba és következő restartnál, a fiókhoz tartozó jelszóval engedi csak be... Ezt hogy lehet kikapcsolni?
-
watador600
senior tag
Sziasztok!
Beraknám ide is a kérdésemet hát ha tud valaki valami okosat mondani, mert nagyon valószínü hogy a rendszer van rosszúl beállítva, ugyan is egy win7-es laptoppal simán ment ugyan ez.
Illetve, olyan kérdésem lenne még, hogy szolgáltatásokat sem tudok engedélyezni, mert hibakódot dob. Ez mitől lehet, és az lehetséges, hogy a kettő összefügg?
Köszönöm előre is!
-
watador600
senior tag
válasz #97246720 #30243 üzenetére
Minden úgy van állítva ahogy mondod, amióta 2 router van. Ennyire amatőr nem vagyok.
Nem a routerrel van gond, hanem a géppel, pontosabban a win 10 beállításaival. Ugyan erre a kábelre kötve egy win 7-es laptopon megtudtam csinálni elsőre. Vissza kötve a win10-es gépet, utána a gépen folyton hibákat dobott, amiket leírtam a linkelt kérdésnél.Xiaomi 11T White / Opel Astra K 1.4T / LG C3 55"
-
watador600
senior tag
válasz #97246720 #30249 üzenetére
Jogos, ezt elfejeltettem beleírni a problémámba
Én is úgy gondolom hogy menni kellene, de van egy tippem hogy mi lehet. Itt a topikba régebben találtam pár linket, amikor ez a személyeskedés volt a Microsoft részéről, hogy mit hogy állíts és tilts, szerintem az b@szott szét valamit.
Nincs olyan program, ami esetleg mélyebbre tudna nézni, hogy miújság? Nem nagyon szeretném most újra rakni
-
watador600
senior tag
Hali!
Hálózati helynek szeretném felvenni a hálózaton lévő külső HDD-t, de nem sikerül.
Mikor beírom a hibaelhárítóba, hogy mit szeretnék elérni (\\192.168.1.1\volume1), akkor megpróbálja kijavíteni, de aztán még sem sikerül. Ezt írja: "A számítógépről hiányzik legalább egy hálózati protokoll. Hiányoznak a hálózati kapcsolathoz szükséges Windows Sockets beállításjegyzék-bejegyzések. "Ezt hogy tudnám megoldani? Most telepítettem újra. Találkozott már valaki ilyennel?
-
watador600
senior tag
válasz watador600 #31638 üzenetére
Közben sikerült megoldanom. Ezt a szolgáltatást kellett engedélyeznem: SMB 1.0/CIFS File Sharing Support
Mostmár tökéletesen megy.
Rakok ide pár kereső szót, hátha valakinek ugyan ilyen problémája lenne, neten sok minden van fennt, de egyik sem oldotta meg.
Winsock, winsock missing, windows sockets, tplink, hálózati meghajtó, hálózati hely.
-
watador600
senior tag
Ha letöröltem a one drive-ot, de most használnám, akkor valahogy visszalehet varázsolni a gépre?
Google-be kerestem, de amit dobott próbáltam, nem jó egyik sem.
-
watador600
senior tag
válasz RedCactus #34757 üzenetére
Persze. A bal oldali kis töltés után nem csinál semmit. Jobb oldali az üzleti, meg elvisz egy másik oldalra, ahol nincsen letöltő link. Legalább is én nem találtam.
Nem olyan fontos amúgy, böngészőből elérem. De ha esetleg tud valaki valami okosat mondani, az ne tartsa magába.
-
watador600
senior tag
Sziasztok.
Olyan problémám lenne, hogy minden indításnál felugrik egy ablak, hogy válasszam ki hogy mivel szeretném megnyitni. Kiválasztom a jegyzettömböt, majd ezt írja:
2016:07:28 22:14:11:848 Could not recognize operation: P!
2016:07:28 22:14:11:848 DifxFrontend failed!
2016:07:28 22:32:37:877 Could not recognize operation: P!
2016:07:28 22:32:37:878 DifxFrontend failed!
Ez mi lehet?
-
watador600
senior tag
válasz #14595328 #43282 üzenetére
Próbáltam, msconfigba nem volt.
Tegnap is néztem a feladatkezelőben, akkor nem volt ott, most ott volt kettő kiterjesztés meg ikon nélküli valami, megkerestem hol van kitöröltem, meg letiltottam.
Most már nem ugrik fel. Nyilván ez egy durva megoldás volt, remélem nincsen baj.
Tegnap telepítettem újra.Xiaomi 11T White / Opel Astra K 1.4T / LG C3 55"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest