Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz adika4444 #98079 üzenetére

    A probléma az tudtommal sehol nincs jelezve ez az 1 perc dolog, user csak néz ő bizony beállította power options-nél 30 percre a monitor lelövését, erre csóválja a fejét miért már 1 perc után sötétül. És így a lock screen slide show se megy, azt is hiába állította be. A suta megoldás sohára állítani a monitort és akkor van slide show is aztán majd a gép alvásával együtt úgyis standby-ba megy a monitor is. Én kifejezetten szeretem amikor indulok készülök ott a nagy óra a lock screenen és a fényképek.

    Éjszakai fény MS logikájára is mire rájöttem... automatikusra teszem bekapcsol naplementekor, reggel ki. Ha viszont naplemente után úgy döntök esti filmnézés idejére nem kell és kikapcsolom értesítések oldalsávon, majd film után vissza mert még olvasnék kicsit, aztán leállítom a gépet akkor reggel nem kapcsol ki magától hiába az van az automatikus résznél. Vidáman írja OFF naplementéig sárga kijelzővel azaz bekapcsolva, kézzel kell észhez téríteni. Az automatikus váltásba nem szabadna belezavarnia az esti filmes közjátéknak. Szerencsére altatás esetén jó, csak leállítás-bekapcsolás esetén ilyen. (tudom a flux jobb, okosabb én most a Win10-ről beszélek)

    Ami még gagyi az "élő" csempe igazából zombi. Miért nem frissíti login után háttérben azonnal friss információra? Miért csak a napi első start menü megnyitáskor? Korábbi dátumot, időjárást, már törölt emailt mutogat mire észreveszi magát. Lehetne opció az animációkra, ha akarnám csak beúszás és nem kell forgás.

Új hozzászólás Aktív témák