Új hozzászólás Aktív témák

  • #54072192

    törölt tag

    válasz Wolfskin #95660 üzenetére

    A legutóbbi frissítés ez volt, 17 napja. Nem variáltak semmit, el lehet olvasni, hogy miket javít. Az, hogy még nem vettél észre bugot, nem jelenti, hogy nincs, ugyanis mások nagyon jól észreveszik őket, és az MS szépen foltozgatja is (90%-ban). Viszont ha egyszer belefutsz, akkor hiába nincs már a 1809-ben, ha nálad 1607 van. Ez nem jó így :)

    Talán érdemes elengedned a régi szokásaidat :) Ne azt olvasgasd, hogy kinek milyen érdekes problémája van. 700+ millió gépre van telepítve. Ha nálad nincs gond, akkor kit érdekel? És ismét hangsúlyozom az elég rossz hasonlataid miatt: nem változik drasztikusan a rendszer buildről buildre. Ha a 1809 mellé felteszed a 1507-et, akkor sem leszel elveszve. A vezérlőpult kivezetése hosszútávú terv, ahogy bizonyos régebbi programok új appokkal való lecserélése, nem pár hónap alatt történik meg. Mindig részletesen leírják, hogy mi változik a rendszerben, nincs meglepetés, nem is kell azonnal váltani.

    Ha nem tetszik, akkor sajnos frissítések nélkül maradsz, a mai világban pedig az nem okos dolog. Nem rosszból javasoltam a Win8-at és a Linuxot, mert azok is sokkal jobb megoldások ennél.

    DS39: Nincs mit :)

Új hozzászólás Aktív témák