Új hozzászólás Aktív témák

  • Fishor

    senior tag

    válasz Geth #86066 üzenetére

    Szia!

    Kicsit sikerült megértenem az alapját a megosztásnak, hogy van egyszer a fájlmegosztás mindenkinek, és ezt a mindenkit a biztonságnál is fel kell jogokkal ruházni. Most ezt megtettem az asztalin és a notin is, valamint a notit átraktam nyilvánosról magán hálózatra és a jelszavas megosztást kikapcsoltam.
    Most jelenleg elértem, hogy az asztali látja a hálózatokra ha rákattintok a notit és meg is tudom nyitni az ott megosztott tartalmakat, bár ez eddig is így volt. A notin jelenleg a hálózatra kattintva továbbra sem látja az asztali gép tartalmát, viszont ha beírom a \\név\d parancsot akkor belelép és tudom használni is a jogoknak megfelelően a tartalmát.
    Megjegyzem ez a kapcsolat is rapszodikus egy kicsit, mert van hogy újraindítom a gépeket és akkor meg fordítva van, hogy a noti látja az asztalit, de olyankor meg az asztali nem látja a notit.
    Nem tudjátok esetleg mi okozhatja ezt a vagy-vagyságot, illetve mi lehet az oka hogy a hálózatra kattintva nem látja a másik gép megosztott dolgait, csak ha beírom az elérési útját?

    Üdv: Fishor

Új hozzászólás Aktív témák