Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz guppi2 #78963 üzenetére

    Próbálj ki más lemezt is a meghajtóban ezt a lemezt pedig egy másik meghajtóban. Ezzel kizárhatod azt hogy 1. a lemez a rossz 2. a meghajtó nem tud lemezt beolvasni (Csináltál olyat hogy kivett lemezzel is újraindítottad a gépet? Ha nem akkor csináld meg ha ez sem segít akkor - szintén legyen kivéve a lemez - állítsd le a PC-t és áramtalanítsd (tápnál ha van kapcsoló lekapcsolod és húzd is ki az elektromos hálózatból, várj 1 percet dugd vissza a kábelt majd kapcsold vissza a tápot és kapcsold be a gépet és ha betöltődött a gép akkor tedd vissza a lemezt-t és teszteld.

    Ha ez sem használ - gondolom telepítve van a játék a gépre ha csak részben is - akkor menj be a vezérlőpult - programok és szolgáltatások közé és ott távolítsd el a játékot majd gép restart és telepítsd újra. Lehet ez megoldja, a játék törlése előtt ha van mentett állásod azt mentsd le itt a leírás hol található a játék save mappája '"C:\Users\NAME HERE\Documents\My Games\FarmingSimulator2017\
    Mentsd ez az egész mappát és majd újratelepítés után visszamásolva ugyanott folytathatod.

    Ha most sem sikerül működésre bírni akkor vedd ki megint a lemezt a gépből és menj be az ESZKÖZKEZELŐBE (tálca bal oldalán a windows ikonra és ott lesz a felsorolásban) tallózd be DVD/CD ROM MEGHAJTÓ menj rá és nyisd le ott lesz a meghajtód menj rá jobb klikkes menüben TULAJDONSÁGOK itt menj arra, hogy ILLESZTŐPROGRAM majd ott alul ESZKÖZ ELTÁVOLÍTÁSA kattints rá távolítsd el majd indítsd újra a számítógépet elvileg a windows-nak érzékelnie kell majd az eszköz illesztőprogramjának a hiányát és újratelepíti ezután teszteld a lemezt újra.

Új hozzászólás Aktív témák