Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz CsengődiGeri #78824 üzenetére

    Másoknál, meg pl. nálam rendben működik a Store 1803 alatt is. Ha nálad nem, a részletek és előzmények ismerete nélkül ki tudja, hogy éppen mi lehet a gond. Lehet az internetkapcsolatnál lett valami elállítva, esetleg külső védelmi szoftver kavar be stb. De ilyenkor egy újraindítást érdemes megpróbálni, aztán újra lecsekkolni. Ja, és ezt nem lehet csak a 1803-ra fogni, mert akinél ilyen gond volt, az már a korábbi verzióknál is előfordult, sőt akár Windows 8.x alatt is.

    Ez az új könyvtár dolog zavaros, semmi konkrétum, ahogyan a minialkalmazásoknál sem... Utóbbihoz a 8GadgetPack programot használom már egy ideje Windows 8.1/10 alatt és eddig nem nagyon volt vele gond, megfelelően működik 1803 alatt is. Max. a build upgrade után nem indult el egyből és kirakott az asztalra egy restore ikont. De csak 1x kellett rákattintani és utána már helyreállt, azóta is rendben működik. Valamint 1803 alatt is automatikusan indul, a sidebar elrejthető stb.

    Az olyan állításoknál, hogy eddig a 1803 a legrosszabb Windows 10-verzió, ilyenkor oda kellene írni, hogy "szerinted"... Mert egyébként nem igazán helytálló ez a kijelentés, sőt inkább hülyeség. Attól, hogy nálad egyelőre ilyen gondok vannak, még nem jelenti azt, hogy mindenki másnál is, aki használja. Sőt, vannak akik itt a topikban már hetekkel ezelőtt felrakták a 17133.1-es buildet és gond nélkül működött náluk, ahogyan most a 17134.1 is. Ha megvan még a C meghajtón a Windows.old mappa, akkor szükség esetén vissza lehet állni az előző verzióra. Ahogyan a Pro kiadástól kezdődően a gépházban 1 évig (!) halasztani is lehet a funkciófrissítéseket, ha valaki nem akar azonnal váltani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák