Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    válasz svgyula #77823 üzenetére

    "szerezz DVD-t és írd ki rá a telepítőt"

    Volt és van telepítő (hivatalos) DVD-ém, nem segített elsőnek amikor gyári visszaállítást kellett tennem. Mókolatlan, tiszta rendszer volt, Asrock alaplapi legújabb driverekkel és néhány stabil felhasználói programmal, amik most is fenn vannak hiba nélkül. Ezeket már sokszor leírtam. Hidd el amit írtam, abban szakmailag nem sok hibát találsz. A rendszer hibája az, hogy egy rossz driver ekkora galibát tudjon csinálni. Ki gondolta volna, hogy egy neves alaplap gyártó Microsoft által aláírt drivere ilyen? Addig "rendben" van, hogy kiakaszthatja a rendszert, de az már nincs, hogy annyira, hogy a csökkentett mód sem tud elindulni és nincs lehetőség egy régebbi (a hibát megelőző) működő configot betölteni.

    ""nagyon muszályod lesz megint". itt talász példát bár értelme nem sok van"

    Már hogyne lenne, ha teljesen használhatatlan a rendszer.

    "De a win 10 rendszere a file buherációt általában valamilyen szívatással honorálja"

    Még egyszer leírom, mert látom te sem olvasol vissza. Első alkalomkor, amikor gyári visszaállítást kellett csinálnom nulla, semmi nothing, buherációt, mókolást sem csináltam. Tiszta telepítés volt néhány stabil felhasználói programmal és a legújabb Asrock alaplapi driverekkel.

    Különben most sem buheráltam a rendszert, csak a start menüt cseréltem le és a regisztryben néhány szín korrekciót csináltam. Ennél sokkal több buherációt, mókolást csinálnak itt a topikban nagyon sokan (Winaero Tweaker, O&O ShutUp10, W10Privacy). Most a Windows 10 által feltett driverekkel stabilnak tűnik a rendszerem.

    Más.

    Van valamilyen pontosabb dátum a nagy update hivatalos kiadási időpontjára?

    [ Szerkesztve ]

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák