Új hozzászólás Aktív témák

  • Ferenc.

    tag

    válasz #86564352 #73723 üzenetére

    Sziasztok!

    Igen, újra kell telepíteni a gépet akkor. Csak olyan jól be volt már állítva, programok rajta, testreszadva stb, hogy persze nem maga a telepítés tart sokáig, hanem utána a sok apró beállítás.
    De megcsináljuk a telepítést.

    S itt kérdezném, hogy ha következőre lesz ilyen, hogy egy spyware miatt újra kell telepíteni a gépet s ezt ne kelljen megcsinálni, arra hogy van lehetőség, hogy ma újratelepítjük a gépet, beálligatjuk, testreszabjuk, minden apróság be lesz állítva rajta, s ekkor ebben az állapotban kellene egy klónozást csinálni a C: meghajtóról, nem tudom ennek mi a neve backup, s hogy működik, vagy ilyesmi, tehát a lényeg, hogy ha a jövőben elromlik a gép csak ezt az elmentett c meghajtót vissza kell másolni s megy tovább a win 10 onnan amikor le lett mentve a gép. S így akkor egyszerű lenne "újratelepíteni" a gépet ha bármikor annyira elromlik hogy újrakéne telepíteni.

    Ebbe kérném a segítséget, hogy hogy lehet lementeni a C meghajtót teljesen az egész feltelepített rendszert, amit egyszerűen vissza lehet majd másolni s folytatja onnan a win 10.

    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák