Új hozzászólás Aktív témák

  • tordaitibi

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz Geth #72003 üzenetére

    Nemelyekben nagyon is igazat adok a morgolodo forumtarsnak.
    Valoszinu nem hagytam benned mely nyomokat :D de az lehet feltunt hogy az utolso ket honapba megritkultak a nyavajgasaim a w10 topikba es ennek nem az az oka hogy tokeletesre csiszoltam masfel ev alatt az oprendszerem, hanem december eleje ota dualbootba megy egy Linux Mint.
    Nem mondom hogy zokkenomentesen, megvannak a hisztijei annak is es erosen szokni kell, a melyebben turkalas egeszen mas agyi hozzaallast igenyel.
    De azota kb. 10x bootoltam be a w10 be, es mindezt ugy hogy 2 honapja eletemben eloszor lattam linuxot. 20 ev winezes utan.
    Az install adta magat, dualboot hibatlan, nem lepte el a masod harmad stb. vinyokat, nincs drivervadaszat meg gepeszkedes es megy, nem hozza magaval keretlenul a fel internetet feleslegesen.
    Ezt hianyolja szerintem az itt fikazok nagy tobbsege.
    Nem mindom hogy minden happy meg csodaszep, de alapmukodes tokeleteses jo.
    Nincs elet windows nelkul, pl. en sok android telefont hekkelek rootolok, bl-t nyitok stb, ezek linuxon nem mukodnek, vagyis ha valami megy is, win alol 1000x egyszerubb,
    de tartalomfogyasztasra sikerult vele megfertoznom mar a kornyezetemet is, es bevalt.
    En meglatasom ez, es nem hinnem hogy messze lennek a valosagtol.
    Azt nem tudom letezik-e win10 embedded, a sewenbol en raktam ossze magamnak egy jol mukodot de nem 10 perc volt, a kolleganak ilyesmit ajanlanak. Abba csak az van amit belerak, habar ha a dependences fulon ha mindenhol mindent bepipal az ember, akkor gyakorlatilag egy teljes windows a vegeredmeny, minden egymasra epul es osszefonodik ennel a mammut rendszernel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák