Új hozzászólás Aktív témák

  • TRob1

    veterán

    válasz Goldberg03 #69534 üzenetére

    Volt már olyan win10 verza amire itt nem panaszkodtak? Nem. Tehát vagy kipróbálod és kiderül, vagy nem próbálod ki és sosem tudod meg hogy nálad hogyan működik. Nálam semmi baja, nincsenek ilyen panaszaim mint itt néhányaknak.

    (#69532) pc360 :
    "annak a két gombnak éppenséggel semmi értelme" :C Ez aztán a hozzáállás. NEKED semmi értelme, és akkor az már általánosítva is van. Jobb vagy mint az MS.
    És nem, teljességgel jó az a példa, még ha kicsit sarkos is (ugyanis konkrétan ismerek olyat aki a műszerfalon szereti az ablakemelőt, és nem egyet aki meg az ajtón... és kicsit más árképzés, mégsem szabhatja testre a vevő, max pár extrával így vagy úgy. Ami a win esetében is adott), és bármi mást is fel lehetne hozni a való életből. Ha Te gyártatsz valakivel akármit is, akkor Te megmondhatod hogy mik az igényeid. Egy szoftvernél is így van. De amíg más gyárt valamit, addig a saját szájízére szabja (lásd csempe, uwp...), és esetleg a többség akaratát is érvényesíti. De tisztán látszik hogy nem mindig van ez sem így.
    Amúgy nem tűnt fel hogy manapság már nincs az égadta egy világon semmilyen termék (akár szoftver, akár zene vagy film, akár játék, akár autó, akár... bármi) amit valakik ne fikáznának, kritizálnának, hiányosnak tartanának miközben mások meg teljes megelégedettséggel használják/nézik/hallgatják?

    [ Szerkesztve ]

    ¤ R'n'R ¤

Új hozzászólás Aktív témák