Új hozzászólás Aktív témák

  • Geth

    addikt

    válasz tordaitibi #65426 üzenetére

    Ahahaha, portable :) Hát az valóban nem fogja beregisztrálni magát sehova.
    Régen volt ilyen a protokollnál is, most nincs.
    Marad a registry, vagy nem portable, vagy másik kliens, vagy másik Windows.
    A .pdf nem tudom hogy jön ide, azt lehet diskről tallózni. A korlátozás a protokollokra vonatkozik, hogy legalább egy sima linkkövetéstől ne legyen átjáróház a gép. Ha értesz hozzá, akkor megtákolod, de a rendszer ezt nem támogatja meg felületről.

    Az XP nem érdekel, ez nem az a topik. A kattintásszámnak örülök (egér nélkül 0?), engem meglep, hogy manapság még valaki szerkesztget társítást :) A mailto nálam a Chromenál van, soha nem kellett állítanom, első gmail navigációnál megkérdezte, én meg jóváhagytam.

    Az, hogy szarul van megírva egy program és nem implementálták rendesen az UAC-ot (nem tegnap jött ki), az nem a rendszer hibája. Nálam két dolog fut adminnal, a procexp meg az autoruns :)

    A rendszer ebben a szituban nem hülye, szerintem csak rossz szoftvereket használsz. Vagy valami nagyon el van kefélve a rendszerrel.
    A másodvinyós probléma sem tiszta, másik gépről/másik userrel lettek létrehozva a bejegyzések (ilyen szigorú jogosultsággal)? Ha igen, nem csodálom, hogy nem engedi csak úgy törölgetni. Előbb át kell venni felette a tulajdonjogot.
    A FAT32-höz sok szerencsét, nagyon bátor vagy!

Új hozzászólás Aktív témák