Új hozzászólás Aktív témák

  • hunluki

    senior tag

    Sziasztok,

    Nem tudom más tapasztalta-e, de egyik ismerősömnél és nálam is ugyanaz a hiba bukkant fel, BSOD critical_process_died-al elég sűrű (2-3 óránként jön) amióta felment a KB4022716.

    Neten is hasonlókat írnak hogy hajlamos bugzani, ha lehet ne telepítsd fel... köszi, MS helyettem is gondolkodott. Próbáltam eltávolítani de nem engedi, hibaüzenettel visszavág hogy nem sikerült a művelet. Javító frissítés egyelőre nincs... ilyenkor mit lehet tenni? Várok és reménykedek hogy a kövi patch javítja? Nem az első alkalom hogy egy ilyen update megszívat, kezd egy picit uncsi lenni...

    Nálatok jelentkezett hasonló hibajelenség? Ha igen akkor tudtok rá valami megoldást?

    ps: állítólag valami vírusirtós dolgot nem szeret, a comodo oldalán is írják hogy nem kompatibilisek, de nálam bitdefender free + defender kombó védi a ház becsületét. Bitdefendert nem akarnám leszedni mert pont két hete próbáltam átállni defender only-ra de random kikapcsolt (telespammelte a gépházat a defender hogy kapcsoljam vissza... visszakapcsoltam, 2-3 perc után megint kilőtte magát) miután letöröltem a bitdefendert többszöri restart után is.

Új hozzászólás Aktív témák