Új hozzászólás Aktív témák

  • Egy frissítés óta nem működik a KVM switchem normálisan de az a gond hogy nem tudom melyik frissítés okozza. Már 3 hónapja ilyen. Sajnos voltam olyan hülye hogy nem törődtem vele így rendszervisszaállításom sincs pár hónapra visszamenőleg.

    A tünet:

    KVM switchet átkapcsolom másik gépre. Kapcsolom vissza megy. Átkapcsolom megint a másikra majd használom a gépet. Eltellik kb fél óra majd visszakapcsolom az elsőre és mintha szét lenne fagyva az első gép se bill se egérre nem reagál. A bill numlock világít de nem kapcsolható, egér világít de nem reagál.
    A gép nincs széffagyva, teamviewerrel fel is tudok menni ahol az eszközkezelőben az usb eszközökre azt írja hogy nincs telepítve, meg nem is tudom eltávolítani és újat sem érzékel csak szétfagy az az ablak.

    Ha ekkor akár milyen usb eszközt dugok be egyiket sem ismeri fel, nem ír semmit mintha nem is lenne rádugva.
    Ha itt fogom magam és nyomok egy lekapcsolást vagy újraindítást akkor 10 percig tököl és szétfagy az újraindítás és leállítás feliratnál. Ekkor nyomok egy power gombot és látszólag lekapcsol de nem és hosszan nyomva lehet lekapcsolni. A KVM-et mindegy milyen portra dugom mert mindnél ezt csinálja.
    A logokból semmi nem derül ki, nem kékhalálozik és nem ír semmi gyanús hibát. USB driverre gyanakszom de ezek full alap eszközök nem kell nekik driver. (Asus AM1M-A)

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák