Új hozzászólás Aktív témák

  • TRob1

    veterán

    válasz King Unique #50597 üzenetére

    Egyértelműen nem hibátlan... ahogy egyik win sem az, és valszeg soha nem is lesz.(Ezt már régebben is mondtam) És az általad említett folyamatos build upgrade méginkább megnehezíti ezt, ez is biztos.
    És tényleg előfordulhatnak specifikus bugok (ezt is írtam alább). Mondjuk ez a törlős dolog nekem új volt. Meg az is ha netán mégis töröl egy szoftvert, az miatt nem indul a rendszer.
    De azért már itt, ebben a topikban is nem egyszer kiderült hogy vagy 1-1 driver, vagy vírusírtó, vagy egyéb más szoftver okozta a hibákat adott illetőnél, holott a wint szidta ezerrel, meggyőződéssel hogy csak az lehet (és volt már hardverhiaba is...)

    És azért akinek a win7 hibátlan volt, bevált, és frissített 10re, az inkább 1-1,5 éve folyamat szapulja minthogy visszaálljon 7re? :F

    (#50598) lugosi :
    Köszi, azóta megvolt. Ezt tényleg benéztem, soha nem tapasztaltam és nem is olvastam erről. Eddig. :R (De legalább indul a rendszerük utána)
    Amúgy - csak ha nem titok - miért nem térsz vissza a win7-re ha az tökéletesen bevált? Hisz kezdetektől voltak gondjaid vele. Ha 3 év múlva lejár a támogatás, akkor meg újra próbálkozol a 10-zel. De addig nyugodt az életed. Ha nekem ennyi és ilyen jellegű problémám lenne, biztosan nem használnám, nem szenvednék vele.

    [ Szerkesztve ]

    ¤ R'n'R ¤

Új hozzászólás Aktív témák