Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz erahurka #50302 üzenetére

    Béta rendszer sosem ajánlott "rendes" használatra. Lehet, hogy most nagyjából megy, de bármikor belefuthatsz olyan frissítésbe, ami taccsravágja a rendszeredet. Volt pl. olyan, még a win10 kiadása előtti béta, ami AMD kártyákon totál megdöglött. Aztán a másikban az Nvidiások szívtak. Vagy, nem ment a startmenü, satöbbi, satöbbi. Ezeket a bétákat nem azért adja ki a Microsoft, hogy használd, hanem, hogy teszteld, és, ha valami baj van, jelezd nekik. Amúgy ehhez is kell rendes licensz, mert a meglévő Win10-el lehet belépni az insider programba. Az csak a win10 kiadása előtt volt, hogy bárki letölthette, és telepíthette.

    Win10-t pedig lehet venni úgy, hogy bemész bármelyik boltba, és nagyjából ugyanannyiért megveszed, cd-vel, matricával. Vagy pedig itt a PH fórumon árult kulcsot veszel, de az csak egy fél fokkal jobb, mintha a keygen.exe dobott volna ki egy szériaszámot, mert ezek általában mennyiségilicenszből megmaradt kulcsot, és nem egyedi windows példányok. Biztos van olyan is, aki apróért eladja a bontatlan win10-et, de nagyon ritka.

    Az OEM sem gond már, mert mostmár wan arra lehetőség, hogy lapcsere esetén a régi géped helyett az új gépre átvidd az aktiválást. Ehhez már telefon, meg warez sem kell, csak a saját windows fiókodban kell átállítani az új gépre.

Új hozzászólás Aktív témák