Új hozzászólás Aktív témák

  • #78032384

    törölt tag

    Segítsen valaki please
    :W Ébred a Skynet probléma: tegnap frissítettem a mostani adagot, meccs közben csinálja csak. Újraindítás minden ok, neteztem még, megnyitogattam a programjaim. Később lefekvéskor altattam a gépet szokás szerint de a win10 éjjel fél háromkor gondolt valamit szarakodni! Asztali gép tőlem 3 méterre a csöndes éjszakában bootol hát nem voltam boldog. El is aludtam ma kicsit, szerencsére ma belefért.

    Event log a systemnél azt írja 2:29:31-kor a rendszer ideje szinkronizál a hardveres órával
    2:29:33 másodperckor The system has returned from a low power state. Wake Source: Unknown
    2:29:46 The Software Protection service is starting. Parameters:caller=wmiprvse.exe
    The Software Protection service has completed licensing status check.

    Ez most mi a fasz lehet, a nappali update közben nem tudta csekkolni? Másodpercek alapján az óra sync is lehet a kiváltó ok vagy mégis license check ha már valamiért bekapcsolt a gép, akkor elindult az a service? Mert akkor előtte a wake source miért ismeretlen. Ha mégis ez a kiváltó ok muszáj neki éjjel?

    powercfg waketimers semmi feladat nincs, update és karbantartás sem ébreszthet, eszközkezelőben világosan be van állítva sem egér, se hálózat, se más, csak és kizárólag a billentyűzet ébresztheti a gépet. Ezenkívül mit csináljak még, szokjak vissza a 90-es évekre hogy minden este bezárom a programokat és kikapcsolom a gépet sleep helyett? Írjak emlékeztetőt frissítések után bolond a gép, húzzam ki a konnektorból? :W

Új hozzászólás Aktív témák