Új hozzászólás Aktív témák

  • netpeti98

    addikt

    Csak hogy ne unatkozzak ismét csinálnom kellene valamit a másik géppel. Még december elején a rajta lévő Windows 7 HP 32bit elkezdett furcsán viselkedni, a boot után kis idővel szinte semmilyen program nem indult el (lassan 5 éves ezmetes rendszer volt). Nehezen sikerült elindítani a saját gépemen kiírt ISO-ból a setup.exe-t és a Keep hothing opcióval frissíteni 10-re. A rendszer jól működött, de a Windows által letöltött AMD driver miatt voltak apró grafikai hibák a UI-n és a játékok is lassúak voltak. A driver frissítése után minden jó volt. Mondhatni tökéletesen ment a rendszer.

    December végén pár 64 bites program és játék miatt újratelepítettem a gépet, telepítés után már rutinosan frissítettem a VGA driver, pár napig minden ment rendben. Utána viszont a Fifa 15 és 16 elkezdett a .net keretrendszerre panaszkodni, bár ez szerintem független probléma. Viszont más játékokban is nagyon alacsony az FPS. Eltávolítottam a driver, és hagytam, hogy a Windows rakja fel, az alacsony FPS probléma megmaradt. Utána megint felraktam a legfrisebbet, de továbbra is fenn áll a probléma. Újabban már a Chrome-Youtube páros is problémás néha. Tegnap a Start Menu se indult el, és a gép nem tudta kikapcsolni magát.

    Az öcsém használja a gépet, már vissza akarná velem rakatni a Windows 7-et, de valahogy nem tudnám magam rávenni, hogy órákig csak a Windows Update fusson, és mégis csak jobb lenne maradni a 10-nél.

    Én az AMD driverre gyanakszom, esetleg van valami bevált verzió. A videokártya: Radeon 7770

    bocs a kisregényért

Új hozzászólás Aktív témák