Új hozzászólás Aktív témák

  • pendre54

    addikt

    Üdv!
    Ha már problémák, akkor csatlakoznék én is eggyel, hátha van valakinek valamilyen megoldási javaslata.
    Augusztus eleje óta, amikor frissítettem Win 7-ről a 10-esre, gondok vannak a rendszervisszaállítási funkcióval. Kezdve onnan, hogy a 10-es soha nem hoz létre automatikusan visszaállítási pontokat, mint a 7-es, pl. frissítések telepítése esetén, vagy programok telepítésénél és törlésénél. Ezt úgy oldom meg, hogy időnként manuálisan hozok létre visszaállítási pontokat, ez simán megy. A rendszervisszaállítás viszont már nem működik, bármilyen időpontra akarok visszaállni, ez a nóta vége:

    Természetesen próbáltam már az összes víruskergető kikapcsolásával, eredmény nélkül. A hibakódra rákeresve, van egy rakat dolog, de azok nem a Win 10-esre vonatkoznak, és alapvetően a felhasználói jogosultságot feszegetik, de ezzel nálam nincs gond. Találtam egy ilyet is:[link]

    Itt ugye az egyik lépés, hogy a jegyzettömbbel kell egy reset.cmd-s fájlt létrehozni, a megadott szöveggel. Kérdés, hogy ez a leírás angol nyelvű Winre készült, mennyire fog működni magyar nyelvű Winnél, mert egyelőre ódzkodok a kipróbálásától, hogy nehogy még nagyobb gubancot csináljak?
    Minden javaslatot, ötletet előre is köszönök.

    "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Új hozzászólás Aktív témák